Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért veszi ennyire komolyan a dolgot?
Volt egy egyéjszakás kalandom egy lánnyal december elején. Tetszettünk egymásnak, viszont el volt sietve az ismerkedés és csak azért feküdtünk le, mert pont ugy alakult a dolog hogy alkalmunk lett rá. Végül megbánta a dolog és meg is sértődött rám 🤷♂️. Szerintem úgy érezte, hogy csak kihasználom a teste miatt és csalódott bennem. Becsapva érezhette magát. Egy iskolába járunk és hetente kb 1-2 alkalommal látom. Néha beszélünk egy kicsit de ennyi. Nyilván senkinek nem mondtam el, hogy mi történt közöttünk. Azóta elengedtem, nem irtam neki semmit, nem kezdeményeztem beszélgetést és teret meg időt hagytam neki. Nem zaklattam.
Szimpatikus a lány és régen jó volt vele beszélni. Ma ráirtam, mivel történt valami érdekes az iskolában és tudom, hogy ő nem jött ma suliba. Megnézte az üzenetet és ennyi 😅. Az volt a baj, hogy túl gyorsan haladtunk, ami főként az én hibám volt. De a testi közeledést meg ő kezdeményezte... Viszont jó lenne újra megpróbálni, jobban megismerni egymást.
A fő kérdés az, hogy miért veszi ennyire komolyan a dolgot? Ő is akarta. Megpróbáltuk de nem sikerült összejönni. Ez miért olyan kellemetlen neki, vagy miért hidegül el tőlem? 🤔 Nekem ez csöppet sem kellemetlen és ugy viselkedem mintha nem is történt volna semmi.
Ő 21 én 22 vagyok.
A kefélés után toltad el, azonnal randira kellett volna hívni. Ezt hiányolja. Annyi esélyed maradt, hogy személyesen (nem üzenetben) beszélsz vele erről négyszemközt és pl. elhívod egy találkozóra akkor. Ha elmondod neki azt amit itt fent leírtál és utána igent mond egy randira, akkor nyert ügyed van. Ha nem, akkor hagyd békén.
Viszont ehhez férfinak kell lenni, nem elég messenger huszárkodni.
44F
Ahogy előttem írták. Egy személyes találkozón mondd el neki ezeket. Aztán vagy bejön vagy nem. Veszíteni nem fogsz vele, viszont lehet sikerül és új lapokkal indíthattok.
L28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!