Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kiélés mit jelent a szexben?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiélés mit jelent a szexben? Erre mindenkinek szüksége van?

Figyelt kérdés

Sokszor mondják hogy házasság előtt az a jó ha kiéli magát az ember. Kiélést úgy értik hogy több emberrel ki kell próbálni a szexet?

Én nem érzek erre késztetést, pedig fiú vagyok. Komoly kapcsolatok érdekelnek, meg viszonylag fiatalon szeretnék családot is. Nekem sokkal jobb lenne, mint össze vissza ismerkedni.

2022. jan. 18. 07:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

tudod, mi a trükkös a kiélésben? hogy nem szűzfiúként, évek óta kapcsolat után sóvárogva jön meg rá a késztetés, hanem amikor már van valakid (pontosabban: amikor bebizonyítottad magadnak, hogy össze tudsz jönni ellenkező neműekkel).

ha ez eddig nem tűnt fel, akkor egy kicsit gyúrjál még az emberi és érzelmi készségekre, és utána össze fog jönni a barátnő.

2022. jan. 18. 07:41
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Csajozás, szórakozás, dugás különböző csajokkal, romantikázás. Ez igenis kell 25 éves korig, mert aztán majd 40 évesen tör elö a kapuzárási pánikod, és ha már van asszony, akkor jönnek a gondok.
2022. jan. 18. 08:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi a párommal úgy éljük az életünket, hogy kapcsolat alatt is megéljük a vágyainkat. Szeretnénk még azelőtt sok dolgot kipróbálni, hogy gyerekünk lesz. Valószínűleg akkor is néha csinálunk valami extrémebbet, de sokkal ritkábban lesz lehetőség, mint most.
2022. jan. 18. 12:08
 4/6 anonim ***** válasza:
#2 Aki 40 évesen rájön hogy kalandozni akar az igyis ugyis fog hiàba élte esetleg ki magát. Amennyiben megvan benne a hajlam félre fog menni a 100. Nő /pasi utàn is hidd el. Aki meg nem ilyen az az elsőt is simán elvenné. Régen meg pont az ellenkezője volt a divat és manapság meg azt nézik semmibe aki nem kefél összevissza fiatalon és "él"
2023. jan. 4. 16:37
 5/6 anonim ***** válasza:

4es

Megcáfolnám amit mondasz, és a sok netes beszólás ellenére nem minden mai fiatal kefél össze-vissza, sőt.

2023. jan. 4. 22:50
 6/6 anonim ***** válasza:
#5 Hol ìrtam azt kijelentésként hogy: Az összes fiatal összevissza kefél?? Azt ìrtam hogy manapsàg az a divat , ez nem azt jelenti hogy mindenki követi is.. Amúgy meg nem ezen volt a hangsúly amit mondani akartam hanem a mondatom elején ,légy oly kedves elolvasni mégegyszer és értelmezni mert a szövegértéseddel vannak problémàk.. Béke veled
2023. jan. 5. 05:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!