Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiélés mit jelent a szexben? Erre mindenkinek szüksége van?
Sokszor mondják hogy házasság előtt az a jó ha kiéli magát az ember. Kiélést úgy értik hogy több emberrel ki kell próbálni a szexet?
Én nem érzek erre késztetést, pedig fiú vagyok. Komoly kapcsolatok érdekelnek, meg viszonylag fiatalon szeretnék családot is. Nekem sokkal jobb lenne, mint össze vissza ismerkedni.
tudod, mi a trükkös a kiélésben? hogy nem szűzfiúként, évek óta kapcsolat után sóvárogva jön meg rá a késztetés, hanem amikor már van valakid (pontosabban: amikor bebizonyítottad magadnak, hogy össze tudsz jönni ellenkező neműekkel).
ha ez eddig nem tűnt fel, akkor egy kicsit gyúrjál még az emberi és érzelmi készségekre, és utána össze fog jönni a barátnő.
4es
Megcáfolnám amit mondasz, és a sok netes beszólás ellenére nem minden mai fiatal kefél össze-vissza, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!