Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen praktikus (nem általáno...

Milyen praktikus (nem általános) eszközt ajánlotok ami szerintetek mindenkinek szüksége lehet?

Figyelt kérdés

Nem az általános dolgokra gondolok mint pl. a mosógép. Hanem olyan ami nem feltétlen van mindenkinek vagy előtte nem volt nektek és mióta megvetted azt gondolod bárcsak hamarabb tetted volna.

Konkrétan én vettem egy modern légtisztító gépet, ami szűri a levegőt és ezáltal egészségesebb az otthoni légkör. Bár 1 év alatt az ég világon semmi különbséget nem érzek és azóta megbántam de próbálnék új dolgokat és érdekelnek a tippek.

2020. dec. 25. 22:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%

Robot porszívó, sokkal tisztább a nappali, amióta megvan, pedig előtte is takarítottunk kb hetente 2x. De anno a mosogató gép is nagy szám volt számunkra.

Amit feleslegesnek érzek az a párásító amit vettünk, nyomatja a gőzt, de így is száraz a levegő nálunk. Illetve az elektromos vakond riasztó, ami kb 2 méter sugarú körben hatásos.

2020. dec. 25. 23:06
 2/11 anonim válasza:
76%
Talán nem erre a válaszra számítasz, de nekem a kukaillatosító volt ilyen, illetve az a kukászsák, aminek a száját madzaggal össze lehet húzni és nem nekem kell megkötni. Bagatell dolgoknak tűnnek, de nekem tényleg kényelmesebbé teszik a házimunkát, ugyanis a szemetes ürítése az egyetlen dolog, amitől herótom van. :D
2020. dec. 25. 23:08
 3/11 anonim ***** válasza:
55%
Páramentesítő. Amíg nem volt penészedett a fal akármilyen penészgátlós festékkel is volt festve. Amióta ez a gép megvan semmi gond nem volt
2020. dec. 25. 23:18
 4/11 anonim ***** válasza:
67%
Sterilizáló a babacuccoknak. Kenyérpirító, bár ezt biztos fapados ötletnek ítéled, ha a mosogatógépet nem találod általánosnak. A párásítót mi nagyon szeretjük és sokat használjuk. Robotporszívó is szuper. És szeretem az ébresztőfényt.
2020. dec. 25. 23:50
 5/11 anonim ***** válasza:
56%
Rosszul írtam: ha a mosogatógépet általánosnak találod. Bocsánat
2020. dec. 25. 23:51
 6/11 anonim ***** válasza:
58%

Igen, valahogy a kenyérpiritó, melegszendvics/goffri sütő elégé általános, elterjedt dolognak tartom. Bár tényleg relatív, amikor párommal össze jöttem nem értettem, hogy van pl tojásfőző gépük, amibe kb 7-8 tojás állítva körkörös formában belefér és sípol ha kész. Az nem átlagos számomra. De ahány ház annyi szokás, szokták mondani.

+1 ami praktikus, már akinek - befőtbefőző és tartósító gép. - Vidéki keresztanyám mindent tartósít vagy befőz baracktól kezdve a savanyú uborkáig, elég szép számba és kb elosztja rokonságban egyrészt, de azok eddig még sose "fordultak fel".

2020. dec. 26. 00:01
 7/11 anonim ***** válasza:
59%
vákuumos fóliázó!
2020. dec. 26. 00:11
 8/11 A kérdező kommentje:

Páramentesítőre gondoltam korábban is de nem tudom mennyire van rá szükségem ezért lett inkább a levegőtisztító.

A robotporszívóra ránézek, most költöztem nagyobb lakásba. Milyen árkategóriában érdemes nézelődni?

2020. dec. 26. 00:16
 9/11 A kérdező kommentje:

Pirítóm van, sosem használom, jobban szeretem natúr a kenyeret. A tojást pár perc alatt megfőzöm lábosban, erre külön eszközt tartani :D

Befőttbefőző... nos, jár a plusz mert minden ötletet szívesen meghallgatok de 32 éves egyedülálló férfi vagyok, ez ki fog maradni.

2020. dec. 26. 00:20
 10/11 anonim ***** válasza:

"... minden ötletet szívesen meghallgatok de 32 éves egyedülálló férfi vagyok, ..."

Bejárónő.

2020. dec. 26. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!