Milyen praktikus (nem általános) eszközt ajánlotok ami szerintetek mindenkinek szüksége lehet?
Nem az általános dolgokra gondolok mint pl. a mosógép. Hanem olyan ami nem feltétlen van mindenkinek vagy előtte nem volt nektek és mióta megvetted azt gondolod bárcsak hamarabb tetted volna.
Konkrétan én vettem egy modern légtisztító gépet, ami szűri a levegőt és ezáltal egészségesebb az otthoni légkör. Bár 1 év alatt az ég világon semmi különbséget nem érzek és azóta megbántam de próbálnék új dolgokat és érdekelnek a tippek.
Robot porszívó, sokkal tisztább a nappali, amióta megvan, pedig előtte is takarítottunk kb hetente 2x. De anno a mosogató gép is nagy szám volt számunkra.
Amit feleslegesnek érzek az a párásító amit vettünk, nyomatja a gőzt, de így is száraz a levegő nálunk. Illetve az elektromos vakond riasztó, ami kb 2 méter sugarú körben hatásos.
Igen, valahogy a kenyérpiritó, melegszendvics/goffri sütő elégé általános, elterjedt dolognak tartom. Bár tényleg relatív, amikor párommal össze jöttem nem értettem, hogy van pl tojásfőző gépük, amibe kb 7-8 tojás állítva körkörös formában belefér és sípol ha kész. Az nem átlagos számomra. De ahány ház annyi szokás, szokták mondani.
+1 ami praktikus, már akinek - befőtbefőző és tartósító gép. - Vidéki keresztanyám mindent tartósít vagy befőz baracktól kezdve a savanyú uborkáig, elég szép számba és kb elosztja rokonságban egyrészt, de azok eddig még sose "fordultak fel".
Páramentesítőre gondoltam korábban is de nem tudom mennyire van rá szükségem ezért lett inkább a levegőtisztító.
A robotporszívóra ránézek, most költöztem nagyobb lakásba. Milyen árkategóriában érdemes nézelődni?
Pirítóm van, sosem használom, jobban szeretem natúr a kenyeret. A tojást pár perc alatt megfőzöm lábosban, erre külön eszközt tartani :D
Befőttbefőző... nos, jár a plusz mert minden ötletet szívesen meghallgatok de 32 éves egyedülálló férfi vagyok, ez ki fog maradni.
"... minden ötletet szívesen meghallgatok de 32 éves egyedülálló férfi vagyok, ..."
Bejárónő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!