Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi a különbség?
Figyelt kérdés
Egy gyenge és egy erõs orgazmus között, ami szex közben, nem maszturbálással történik, milyen testi jelei vannak ennek a különbségnek?
Fáradtabbak vagytok erõs orgazmus után, vagy nincs kulönbseg ?
2022. jan. 17. 19:59
1/4 anonim válasza:
esetemben nem nagyon van különbség
a szex utáni jóleső fáradtság nálam leginkább azon múlik, mennyire volt kiadós maga a menet, nem pedig az elélvezés erősségén
2/4 anonim válasza:
Akkor nagyobb az orgazmus érzése minél jobban ki van tolva (idő hosszra) a szex ami inkább szeretkezés nem szimpla szex. Így persze, hogy fáradtabb vagyok végén, nem mind egy, hogy egy óra vagy 10 perc a után élvezek el ha így nézzük. "Jobban elfáradsz ha tekersz bringával 10 percet vagy egy órát?"
3/4 anonim válasza:
Én picit fáradtabb vagyok, de a legfőbb különbség, hogy ha teljesen kielégülök, képtelen vagyok fenntartani az erekciót, míg ha nem elégülök ki annyira, sokszor utána is kemény maradok.
30F
4/4 menta34 válasza:
Mint egy jó pizza és a menzás paradicsomos káposzta között :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!