Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként más is járt már úgy, hogy egy béna lúzernek érezte magát az ágyban egy ideig, aztán miután megtalálta az ideális partnert, rájött hogy igazából csak ez hiányzott hogy jó legyen az ágyban?
Figyelt kérdés
3 kapcsolatom volt korábban, bár személyiségileg összepasszoltunk, a szex egy szenvedés volt, pár hónap után a mennyisége is drasztikusan lecsökkent, a partnereim sem élvezték, ezt látva én is egyre kevésbé. Teljesen elkönyveltem, hogy sosem leszek jó az ágyban. A mostani párommal viszont valami szenzációs, szinte azt érzem, hogy a kapcsolat előrehaladtával egyre jobb és élvezetesebb dolgokat próbálunk ki. Nem ritka, hogy 3-szor 4-szer remegve élvez el egy szeretkezés alatt. Elképzelhető, hogy az én teljesítményem ennyire azon múlik, ki a partner? 25F/19L2022. jan. 17. 12:09
2/9 A kérdező kommentje:
Igen, ahogy a korábbi partnereimet is, de ez miért lényeg?😅
2022. jan. 17. 12:12
4/9 anonim válasza:
Hát persze. Ez a lényege a dolognak. Hogy olyannal szexelj, akivel jó. Nem mindenkivel jó együtt.
5/9 anonim válasza:
Nem tapasztaltam ilyet, de az tény, hogy mindenkivel más
6/9 anonim válasza:
Igen volt ilyen a legelső csajomnál
7/9 anonim válasza:
Arra nem gondoltál, hogy egész egyszerűen csak tapasztaltabb lettél, az idő miatt? És te is megváltoztál, sokkal nyitottabban kezeled? Szerintem csak ez történt nálad is.
8/9 anonim válasza:
Egyrészt igen, másrészt ilyenek is lehetnek, hogy felszabadultabban áll a szexhez, jobb az orgazmuskészsége, stb. stb. mint az előző partnereid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!