Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az gáz, ha nő létemre vonz a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha nő létemre vonz a cuckold és a 2f 1n felállás?

Figyelt kérdés
2022. jan. 16. 16:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
93%
Nem gáz.
2022. jan. 16. 17:20
 12/15 anonim ***** válasza:
90%
Teljesen mindegy, hogy mi vonz téged, bármi, aminek kicsit is a szexhez van köze, már teljesen elfogadható lesz a férfiak szerint. A lényeg, hogy kapható legyél, semmi más nem számít. Úgyhogy nyugi :)
2022. jan. 16. 19:05
 13/15 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz. Olyan nőt keresek, aki szereti az egy nő, több pasis szexet.

F36

2022. jan. 17. 14:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Én személy szerint semmit sem tartok gáznak, ami elfogadható kereteken belül van (nem nyílvánossn a szemem előtt basznak, nem pedofil, nem molesztál, nem dug állatokkal). Én is szeretem a többes szexet. Nagyon sok nő fantáziál róla. Sokan nem merik bevállalni, mert félnek, hogy ki mit szól. Aki viszont bevállalja, jól választ hozzá résztvevőket, emellett figyel arra, hogy se nemibetegség se gyerek ne legyen, az általában nem csalódik és nagy élmény neki.
2022. jan. 18. 13:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem gáz, csak te beismered, a nők többsége tagadja, mégis sok megteszi és nem kényszerből.
2022. jan. 20. 13:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!