Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek melyik jön be ilyenkor jobban? 23l
Ha együtt alszotok egy nővel akkor milyen "pizsi szett" jön be nektek?
Vagy foglalkoztok egyáltalán ilyennel?
Én egy francia bugyiban és egy topban szoktam aludni, de ez lehet h túl szokásos darab.Van rövid pizsi nadrágom meg hozzá felső is, és még hálóingen is gondolkodom😅
Nem lenne egyszerűbb sima top+franciabugyi kombóban aludni? Nekem a csipke meg a túltolt erotika nem szükséges. Szexi leszel abban a szettben is. És nyugodtabban alszol mellettem. Volt aki sima bugyi+melltartó kombóban aludt. Volt olyan is aki rendesen pizsiben és fehérneműben aludt.
29F
Javítanám az a pasi 32 éves😅
Nekem ez tetszene ez a szett,amit elmondtál,Kedves kérdező nő,hölgy!
Látni sajnos már nem láthattam,ha esetleg elküldenéd nekem privátban,azt megköszönném!
S én pl nem szeretem,ha az épp mellettem fekvő hölgy tök meztelen,számomra sokkal izgibb egy-két ruhadarab,mint pl a franciabugyi-top kombó!
Vagy akár tanga-poló se rossz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!