Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 30+os ferfiak mar jobban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30+os ferfiak mar jobban valogatnak?

Figyelt kérdés
Ok mar nem akarnak mindnekit agyba vinni, vagy igen, csak jobban vissza tudjak magukat fogni?
2021. dec. 24. 12:56
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

Épp ellenkezőleg!

Ekkora van kocsi, lakás, pénz, és érettség. Ilyenkor már lehet vadászni a tini finomságtól, a MILF anyukán át, a dögös nagyiig mindenkit.

2021. dec. 24. 13:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én csak jó csajokkal akarok lefeküdni. Mindig is válogatós voltam.
2021. dec. 24. 13:48
 3/5 anonim ***** válasza:
72%

Én bárkit ágyba tudnék vinni most is, különösebben nem valogatok az épményekben, az a jó, ha minnép valtozatosabb.

31F

2021. dec. 24. 14:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én jobban megválogatom, van hogy akár egy humorból kialakult kínálkozó csajra nemet mondtam. Mert aranyos persze, meg kedveskedünk de nem olyan volt akire kíváncsi vagyok orgazmus közben.

Szóval igen huszonéves koromban minden alkalom érdekelt, de a harmincas éveim második felétől nem.

2021. dec. 24. 16:38
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én 40+ vagyok, de én is megválogatom kit dugok meg! Nekem sem mindegy!
2021. dec. 24. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!