Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lehet nemekre lebontani. Mindkét nemben van olyan, akinek magas a libidója és van akinek alacsony. Inkább csak mások vagyunk egy kicsit. A nők akkor vadulnak meg, ha igazi férfi van mellettük. Ha a férfivel valami gond van, akkor a nők libidója leesik. A férfiaknak meg szinte minden mindegy, csak baszni akarnak.
Itt vagyok pl én is, akinek magas a libidója és perverz is vagyok, ahogy azt szokták mondani. Egy férfival se találkoztam, aki hozzám hasonló lett volna.
N
Nekem személy szerint magas a libidóm, kevés pasi tudott kielégíteni megfelelően, pedig nem volt sok partnerem.
Ha vonz a pasi, minden nap tudnék vele szexelni akár több menetben is... csak ahhoz ugye a farkának is bírnia kéne a tempót.
De az is igaz lehet, ha jól ki lennék elégítve, nem lenne ekkora igényem a szexre...
Ezzel kapcsolatban egy elég érdekes tapasztalatot szereztem nemrég. Fontos kiemelni hogy elég magas a libidóm, szeretek szexelni, eddig szinte minden szexet én kezdeményeztem a barátnőmnél(és exeknél is). Előző héten viszont elég fura dolog történt. Nagyon belemelegedtünk a szexbe, kb estétől másnap délig lenyomtunk 4 menetet. Erre kb 1 óra múlva barátnőm egyszer csak odajött hozzám, elkezdett izgatni, majd odatette a kezem a puncijához hogy ujjazzam. A farkam már eléggé kész volt, fel se állt egy ideig, de barátnőm hihetetlen elszánt volt, tovább szopott, és végül sikerült szexelnünk egy keményet.
Komolyan mondom olyan volt mintha elment volna az esze.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!