Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok behatolni a popsiba, ti hogyan csináljátok?
Elmentem egy qrvához.
Úgy volt, hogy seggen dugom.
Annyira szűk volt a bejárat, hogy próbálkozás közben lelankadtam, aztán újra felállított majd újra megpróbáltam DE NEM MENT!!!!! Utána már nem tudott felállítani mert elment a kedvem. A csaj dugás nélkül maradt , de 25.000ft-al gazdagabb lett.
Roppantul idegesít.
Ez lett volna életem első segg dugása.
Próbáltam ujjal tágítani de őszintén egy ujjamnál is éreztem, hogy a záróizmai erősek. Kettő ment be, de ahogy kivettem záródott is.
Mit csináltam rosszul?
Ti hogyan csináljátok?
Nem hiszem, hogy összeszorította. Sokan seggbe dugták már. Már megszokta.
Illetve logikából kiindulva… egy összeszorított seggbe erőltetni egy farkat ha bemegy az a lánynak borzasztóan fájna.
Ha prosti lennék minél előbb túl akarnék esni rajta, pont ezért ellazítanám magam és essünk túl rajta a lehető leg fájdalommentesebben
Magyarán lerántott 25k-val ez van. Ha akarta volna akkor kitágította volna magának annyira és utána szól hogy jöhetsz. Ha egy ujj sem megy be, ott a pélód sem fog.
Nem prostival persze ne így csináld: ott neked kell fokozatosan, sok-sok síkosítóval előtágítanod. A különbség hogy élő partner HA benne van és szereti akkor akarja is a dolgot, a prosti meg nem (csak a pénzed). Át lettél b.szva haver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!