Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogy csináljátok?
Bár én a női oldalról tudok csak beszélni, nem tudom érdekel-e.
A legtöbbször szemezés van, majd ha olyan helyen vagyunk, akkor az illető pasi felkér táncolni. A rámenősebbek meghívnak italra. Beszélgetünk, stb.
A falkában járó lányok nem követik egymás mozdulatait. Ez nem egy lánynevelő intézet, ahol nem mehetsz félre egy pasival. A szórakozóhelyekre járó csajszik pontosan tudják mi a teendő, ha az egyik barátnőjüket leszólítja egy pasas.
Sőt… mondok komolyabbat. Nálunk arra az esetre is van kidolgozott “taktika”, ha le akarjuk koptatni a fazont.
Se az eleje, se a vége nem ugyanez, amit írsz, de kb. ja, odamentem. Egyetemről ismertem, és akkor még nem tudtam, de emlékezett rám gólyatáborból, pedig már eltelt pár hónap, mert november volt. Nem miatta mentem diszkóba, de kiszúrtam, mert előtte már láttam közös órán. Állok oldalt, és a barátnői/többi szaktársnője vette körül, totál esélytelen volt a helyzet. De ahogy állok oldalt, azt veszem észre, hogy mellettem egy lúzer csávó szintén csak áll és néz ki a fejéből, én legalább kinéztem valahogy (haha), de ő sajnos szemüveges inkább kocka típusú volt, és azt mondtam magamban, figyelj srác, ezt nézd, és odamentem. Ittas voltam, ezért volt némi bátorságom, de tényleg nem tudom, honnan jött, mert ilyet nem nagyon csináltam. Leszólítottam, nem tudom, mit mondtam neki, hogy nagy a hangzavar, gyere ki vagy ilyesmi, mindenesetre oldalt beszélgettünk, később máshol leülve, ahol csendesebb volt. Ahogy most ezt a sztorit írom (12 éve történt), el se hiszem, hogy ilyen csaj szóba állt velem akkor. Ezért sem jöttünk össze, mert nem hittem el, hogy bejövök neki. Mikor igen, túl késő volt, és már összejött mással, de 2+ évvel később! Tehát simán lett volna még úgy is esélyem, hogy velem van mondjuk 1-2 évig, és utána jön össze a palijával. Mert hogy annak azóta szült két gyereket, és boldogan élnek. Konkrétan az a férj most én is lehetnék, és az én gyerekeimet nevelhetné. Na, ennyit arról, hogy milyen bátor voltam, leszólítani igen, később randira hívni nem. Sokat msn-eztünk (olyan is volt, hogy ő írt rám éjjel, hogy szia még ébren, amire annyira nem számítottam, hogy filmet néztem, ezért nem is láttam, csak később, de szerencsére még ébren volt), egyetemen beszéltünk, de ennyi. Végül 1.5 évvel később mondtam neki, hogy tetszik, de akkor már úgy beszélt, hogy ő próbált felém közeledni, de nem ment, szóval lett volna lehetőség, de elszalasztottam.
Amúgy a diszkós beszélgetés után együtt indultunk haza, de nem tudtam, hogy a közelben lakik, mert buszra szállt, amúgy elkísérhettem volna, na, mindegy, ez is csak évekkel későbbderült ki, hogy hol lakik.
Visszatérve az eredeti kérdésre igen, odamentem hozzá, kihívtam a tömegből és elkezdtünk beszélni. Tudta, ki vagyok, így szerencsém volt, de ennyi, később ebből nem csikartam ki többet. TEljesen más lenne az életem, ha akkor ez máshogy sikerül.
kérdező, nézz természetfilmet, a csordában járó prédákból le kell választani 1-1 példányt a csoporttól, és úgy már meg lehet enni :D :D
#3 Az a helyzet hogy ez már 5 éve nem működik. szemezés? azt vettem észre hogy a csajok SENKIVEL nem vesznek fel szemkontaktust.. egyszer megkérdeztem egy imserőst, miért van ez.. mert szemkontaktus esetén, azonnal odamegy a betütükézett barom, és nyomul, így inkább senkire rá se néznek.
Ha az ember mégis odamegy egy nőhöz kedvesen, normálisan, hááát cserébe olyan flegma bunkózást kap, hogy az embernek elmegy a kedve az emberi fajtól. :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!