Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mikor csináljátok ezt?
Ha leveszem a kabátom valahogy a mellkasom az egyik fiú barátom elé kerül folyamatosan nézi a melleim. Ez egy összejövetel alkalmával minden második mozdulata után megtörténik ha rám néz.
Egyszer megzavart amikor épp gépeltem és mondtam hogy fejezze be akkor közelebb jött felváltva nézte a szememet és a számat és perverz hangon kérdezte hogy "miért mit csinálnál velem?"
Hozzáteszem elvileg egy másik csaj jön be neki
Fiúk ti hogy látjátok?
Mekkora nyomorék.. ez se fog látni puncit egyhamar. Én a helyedben teljesen átnézném rajta, ha kérdezne, mintha meg se hallottam volna. Ha odajön, elsétálok. Majd ha tud normálisan kommunikálni és viselkedni, akkor újra emberszámba veszem. Addig meg bámuljon ha akar. Ha így se áll le vagy változtat, kitalálnék valami nagyon csúnya dolgot, amivel megszívatom. Ha másképp nem lehet leállítani valakit, akkor bizony szemrebbenés nélkül tönkreteszem. Mindenkinek van gyenge pontja:)
N
Soha nem csinálok ilyet. Mert nem vagyok pszichopata és ha a másik nem érdeklődik felém, nem közeledem, főleg nem ilyen gusztustalan módon.
Maximum minimálisan pillantok oda egy lány melleire ha feltűnő, az sem szándékos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!