Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ti ezt mikor csinálj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti ezt mikor csináljátok? 23l

Figyelt kérdés

Van egy pasi akivel eléggé vonzódunk egymáshoz(legalábbis szerintem) múltkor felé volt dolgom, így feljött a hotelszobámba, bebújt az ágyamba elkezdett tapizni közben beszélgettünk, de utána elment mert másnap korán kelt🙄de sokszor mondta h szóljak neki ha megint megyek.

Én akkor ott hülye dumának tartottam és nem akartam többet vele beszélni de mostanában megint beszélünk.. És mindig kérdezi h mikor megyek még arra, meg képeket kér rólam, meg a combomról(az a gyengéje)

Így most nem tudom h mit akar tőlem... Eddig azt hittem h azért ment el mert nem jöttem be neki igazán. Ezt jeleztem is felé és mondtam h nem gond ha így van, de azt mondta h nagyon bejövök neki.

Akkor mégis mit akar most ha a múltkori alkalommal elszalasztotta azt h meglegyek neki?

2021. nov. 21. 23:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
50%

Te hotelban élsz? Konzumhölgy vagy, baxod-e? 🙂

Hallod, szerintem kicsi a pöcse. Dugna, de nem mer.

2021. nov. 21. 23:16
 2/19 A kérdező kommentje:

Állás ügyben mentem oda, és nem vagyok konzum, se luxus prosti és társai :D

2021. nov. 21. 23:17
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Milyen alkalmat szalasztott el? AMikor ott voltál, ő is ott volt, nem?
2021. nov. 21. 23:17
 4/19 anonim ***** válasza:
72%

Ekkora balfa szt. Én levarrtalak volna. 😃

2021. nov. 21. 23:18
 5/19 A kérdező kommentje:

Igen ott volt, de simán szexelhettünk volna is nem csak beszélgettünk volna.. Erre az alkalomra gondoltam, mert nem mindig tudunk talizni..

2021. nov. 21. 23:19
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, én örültem volna a csak tapinak is. Milyen tapi volt, nagyon intim?
2021. nov. 21. 23:25
 7/19 anonim ***** válasza:
15%

Szia kedves kérdező nő!

Én szexelni akarok!

Én nem hagynám ottan a nőket!

Ez nem férfi!

Jómódú diplomás sportos férfi vagyok.

2021. nov. 21. 23:26
 8/19 anonim ***** válasza:
81%
Nemtom, nem szoktam hotel szobákba feljárogatni lányokhoz. Amúgy nekem is erős asszociációim vannak ezzel kapcsolatban, de ne vedd sértésnek. Nyilván nem is feltételeztem azt, amit az 1#-es
2021. nov. 21. 23:28
 9/19 A kérdező kommentje:

A fenekemet fogta, combomat, és még a puncimat is ruhán keresztül+ cici..

Milyen asszociációid vannak? Kifejtenéd bővebben?

2021. nov. 21. 23:32
 10/19 anonim ***** válasza:
63%
Kamu
2021. nov. 21. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!