Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ilyenkor ti ezt miért csináljátok? Vagy hogy van ez? 23l
Egy pasival terveztük több hónapja a szexet, de a napokban alig akar írni.
Persze elmondta h ismerkedik másokkal is(neki nem tetszik ha én is ismerkedem másokkal)
Volt h írtam és nem reagált, és volt h kiraktam egy képet magamról és aznap írt hogy szeretnék talizni vagy sem?
Most akkor hülyít? Vagy miért kell palira venni az embert?
Ti nem szoktátok megmondani ha valakivel nem akartok lenni?
Két eset van
1) még nem találkoztál vele: szimpla kamus, sosem fog megjelenni élőben, mindig lesz valami kifogás az utolsó pillanatban;
2) te vagy a tartalékkonzerv a spájzban rosszabb időkre ha nem jön össze semmi, szóval ki ne guruljon, ép' csak pöccint egyet hogy visszakerüljön az alsó polcra, de mivel folyamatosan jár vásárolni ott is fogsz maradni lehet évekig, vagy éppen örökre.
De taliztam már vele, és mikor nem írtam neki napokig akkor elkezdett féltékenykedni, de igazatok van.
Mondtam neki már én is h csak talonban tart, amit én nem fogok hagyni!
Már többször írtam neki h csak hülyít, de mindig elkezdi sorolni az elentétét h miért nincs az úgy.
Akkor ha ír jobb ha nem megyek bele megint csak megnézem és lelépek igaz?
Bocsi, hogy nekünk kell elmagyarázni, hogy lépjél le azonnal. Azt hittem, hogy az emberek maguktól is megérzik az ilyesmit.
Bár ami igaz, igaz, elsősorban a te dolgod, hogy kinek árusítod ki a tested intimitását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!