Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szedjek bátorságot?
Nincs bátorságom egy olyan nőt fel szedni akivel le tudok feküdni.
Akik már voltak lánnyal tippek egy szűznek?
És akit fel kért egy csávó lányok tippek hogy menjünk oda?
A válaszokat köszi
18f
#9: "Szóval ne parázz rá, menj oda és full kontaktba mond be neki, hogy fogd meg a farkam, vagy kapd be a dákom, vagy megduglak itt helyben."
Komolyan, most miért trollkodsz a gyereknek?
Hozzád is ilyen stílusban szólnak a boltban, ha nem tudnak visszaadni a tízezresből? Szóljál, hol az a bolt.
7es vagyok
Nem egészen erre voltam kíváncsi. Hanem hogy miért félsz oda menni? Mi a legrosszabb ami történhet?
Az is egy jó kérdés talán hogy miért akarsz oda menni? Arra gondolok hogy van valami a csajban ami felkeltete az érdeklődésedet (a testén kívül)?
Ha van akkor rákérdezhetsz és máris ott vagy a beszélgetésben. Onnan pedig majd jönn magától.
De ha véletlen kis ideig leapad a beszélgetés akkor se kell megrémülni.
11#
Nem trollkodtam. Komolyan voltam már szem és fültanúja ilyennek. Nem tudom, hogy csinálta, de lehet valami fordított pszichológia van benne...vagy nem tudom, de több példa is volt már erre, hogy a pasi ilyen dumával lekenyerezte a csajt. A másik meg, hogy lassan ott tartunk, hogy komolyan ezekre fognak bukni a nők, vagy már erre is buknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!