Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szedjek bátorságot?
Nincs bátorságom egy olyan nőt fel szedni akivel le tudok feküdni.
Akik már voltak lánnyal tippek egy szűznek?
És akit fel kért egy csávó lányok tippek hogy menjünk oda?
A válaszokat köszi
18f
milyen nő az pontosan, akivel le >>tudsz<< feküdni? És akivel nem tudsz, azt fel tudnád szedni?
Amúgy nekem se volt bátorságom ezért neten ismerkedtem, ilyen egyszerű. legyen közös hobbitok, témátok és akkor menni fog.
7s
Le szolitani egy lányt
Eddigi próbálkozasaim alatt nem jött oszze nem találtam
De eddig szólítottál már le egyáltalán lányt? Vagy odáig sem jutottál el?
A legtöbb esetben az a probléma, hogy a férfi/fiú...ugye a kanosság a jó test, mell, fenék, punci, szép arc, haj, szemek száj....felruhazza a nőt egyfajta istenné...ami igaz is, mivel nekünk férfiaknak a punci az isten, de nem jó atesni a ló túloldalára.
Ők is teljesen hétköznapi, némelyik unalmas, szürke, tele lelki problémákkal, önbizalmi bajokkal és még sorolhatnam mikkel.
A lényeg a magabiztosság, arra nagyon buknak, lássák benned a vezért akire felneznek stb.
Én is ilyesmi voltam régen, az exem tipikus erinthetetlen csaj volt, igazi kis punci, nála puncibb már csak a tesója volt, atya úr isten, az emberekkel gyorsan csaj maga volt a tökéletesség, mindig focistákkal jött össze. Aztán jobban megismerve annyira kiábrándultam belőle, olyan szürke, monoton nőt még nem láttam.
Szóval ne parázz rá, menj oda és full kontaktba mond be neki, hogy fogd meg a farkam, vagy kapd be a dákom, vagy megduglak itt helyben.
Szerintem ez bejohet, mivel annyira lefogod hengerelni a csajt, hogy igent fog mondani rá.
#8: valaki írta a chat oldalakat
vagy hasonlót. az kötetlenebb, ott begyakorolhatod a kommunikációt. nem face-to-face ráznak le, nem annyira nagy "csapás" az elutasítás. kellenek panelek amikből dolgozol (olyan dumák, amikkel elindítod a beszélgetést), mert RENGETEGET fogsz írni, mire EGYETLEN RANDI (ami még közel sem szex) összejön. ne írj hosszan, körülményesen, ne játszd az eszed, MINDEN érdekeljen, amit a másik mond. legyél támogató, meg udvarolj neki(k), a banális dolgok működnek a legjobban. ne sztárold, az unalmas és ijesztő egyszerre.
ha nem vagy nagy szám, akkor csak a dumád marad. a chathez nyugodtan bonts ki egy sört, azzal bátrabb és nyugisabb leszel. ha valaki szól, hogy kopj le, akkor ne kérdezd meg 100x, hogy demiéééért? Ha vki ghostingol, az is része a műsornak. Ha visszajön, akkor se kérdezd meg, hogy miért. Magadtól ne kérdezz személyes dolgokat, majd mindenki elmondja amit és amikor akar.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!