Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom sokszor megemlíti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom sokszor megemlíti hogy zavarja az, hogy nem tudom bekapni tövig neki a férfiasságát. Pedig én igyekszem. Valaki valami trükk ?

Figyelt kérdés

2022. jan. 14. 18:23
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Gyakorolni L
2022. jan. 14. 18:24
 2/7 anonim ***** válasza:
hat ha nem megy, akkor nem, nem szabad eroltetni csak azert mert “zavarja”, de ha boldogga akarod tenni akkor ugy ahogy irta #1, gyakorolj
2022. jan. 14. 18:40
 3/7 anonim ***** válasza:
52%
Légzést nyelést össze kell jól hangolni, ez csak gyakorlással megy.
2022. jan. 14. 19:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Zavarja? Hát baszki, ez ellen pedig nem sokat tudsz tenni. Azért az ilyen férfiaknak, akik ezt ennyire elvárják és alapnak tekintik, adnék egy műfarkat vagy egy banánt, hogy próbálja ki, milyen letuszkolni a torkán. Agyrém, komolyan. Hála az égnek, ilyen férfival még nem hozott össze a sorsom. Volt, aki imádta a mélytorkot amúgy, de nem erőltette, ha egyszer nem megy, csalódott sem volt, mert tisztában volt vele, hogy ez nem magától értetődő dolog.
2022. jan. 14. 22:02
 5/7 anonim ***** válasza:
19%
vegyetek be engem 3.nak. Pasi vagyok, dominálhattok mindketten :P
2022. jan. 14. 23:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

mekkora barom

mintha azon múlna, h mennyire jó...idióta

2022. jan. 15. 02:46
 7/7 anonim válasza:
14%
Vetesd ki a manduládat!:)
2022. jan. 15. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!