Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Olyan volt hogy trükköztetek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan volt hogy trükköztetek, hogy egy nőt ágyba vihessetek? Hogy történt?

Figyelt kérdés
Pl. Eltés egyetemista fiúk külföldinek játszották el magukat, mert a magyar csajok fesztiválon sokkal jobban buknak rájuk. Meg is lett az eredménye. Minden jól ment. Aztán szexnél a sátorban a pasi elélvezéskor azt nyögte, hogy: -Igen, igen! : D Állítólag a csajnak csak később esett le hogy mi van...

2021. júl. 5. 22:14
 1/10 anonim ***** válasza:
98%
Nagyon sok ilyen van a pasiknál pl: megjátszák, hogy kapcsolatot akarnak és első szex után lelépnek. Kis trükkösök🤡
2021. júl. 5. 22:19
 2/10 A kérdező kommentje:
Inkább konkrét példa mint általánosítás. Pls.
2021. júl. 5. 22:24
 3/10 anonim ***** válasza:
89%

ötletet gyűjtesz, vagy recskázni szeretnél rá?

2021. júl. 5. 22:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A taktikai könyvben biztos hogy jól le van írva minden:D
2021. júl. 5. 22:48
 5/10 anonim ***** válasza:
77%

Bocs, de ez az eltés story eléggé városi legenda szagú. Megjátszás inkább abban van hogy a golddiggereknek sokan eljátsszák a milliárdos nagymenőt, közben meg lufi az egész, replika órával, kölcsön autóval stb.

Ha már storyt akarsz, meg legszebb öröm a káröröm akkor tsék' egy nagyvonalakban. Menő vállalkozó, puccos drága autó, ilyen-olyan tuti businessei vannak, válófélben van stb. Amatőr golddigger rácuppant mint gyöngytyúk a takonyra. A fickó válófélben, szóval oda is költözött, merthogy az asszonnyal még nem állapodtak meg a vagyonmegosztásról. 3 hónapig héderelt nála ingyé' (se rezsibe, se kajába nem fizetett), mire kiderült hogy a menő autó egy használtan vett lízingelt f.s amit amúgy is visz a bank, a szuper vállalkozások a csőd szélén állnak, a ház fele sosem volt az övé, mert az asszony pénzéből ment. Szóval egy lufi volt a fickó, az mellett hogy egy 130 kg-s hájpacni. A slusszpoén hogy előtte az amatőr golddigger tyúkot még egy tuti befektetés címszóval le is rántotta egy kis zsetonnal is, amiről persze semmilyen papírt nem írtak 😅😅😅

2021. júl. 5. 23:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen. Sok színjáték arra, h véletlenül találkoztunk, véletlenül írtam rá, pont a városában jártam. Add elő neki hogy véletlenül pont összejövünk, a sors is így akarja.
2021. júl. 5. 23:14
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon jól beszélek oroszul, aztán egyszer eljátszottam, hogy orosz vagyok.

Talán volt némi plusz érdeklődés, de nem ezen múlt, hogy lett volna-e valami.

2021. júl. 6. 00:49
 8/10 A kérdező kommentje:
1, 5, bocsi de ez nem trükk egy nőhöz, hanem szimpla átb*szás. A trükk ügyes ötlet leleményes terv a lányért, de nem a lány kárára ... szóval nem erre gondoltam. 7-es az jó de én is hasonlót hallottam. Mondjuk arccal beszélt TV-ben róla egy későbbi egyetemi előadó, és persze a végét csak célzással.
2021. júl. 6. 09:52
 9/10 anonim ***** válasza:
#8 igen, átb.szás s nem korrekt. Egyébiránt ha egy nőt meg akarsz hódítani akkor a nálam okosabbak szerint amúgy sem trükk kell hozzá, hanem őszinteség és udvarlás, a bizalom megnyerése állítólag.
2021. júl. 6. 10:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Én voltam őszinte és egyenes, nem volt elég izgalmas. Úgy érzem a nők a drámát, vitát jobban szeretik. Olvastam róla hogy abból érzik a szereteted ha ideges vagy, feszült, abból látják hogy erős hatással vagy rájuk. Régen próbáltam nyugodt, elfogadó lenni, de látom ha azt akarom hogy valaki velem legyen, kell ez a feszültség a semmin. De nem baj, mert sok hibát találok a másikban, és legalább kijavíttatom vele azokat.
2021. júl. 6. 10:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!