Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Depresszióba taszít a péniszem mérete?
Figyelt kérdés
Gyermekkoromtól kezdve küzdök ezzel a problémával. Mindig is szégyelltem a péniszem kinézetét és méretét. A középiskolában inkább nem tesiztem sohasem csak azért,hogy ne kelljen mások előtt átöltöznöm. A lányok felé sohasem nyitottam, ha ők próbáltak meg nyitni felém akkor inkább hárítottam azt. Úgy gondoltam,hogy úgyis kevés lennék, jobb ha nem szégyenkezem hiszen csalódna bennem. A külsőm és a személyiségem sem vonzó, összességében egy szerencsétlenség vagyok. Lassan 10 éve a szexuális vágyam a nulla felé közelít. Ritkán vannak olyan pillanataim amikor úgy érzem,hogy erősebb de rögtön véget vetek neki mert ott van bennem legbelül,hogy ne is csapjam be magamat, mit is képzelek én,hogy majd pont én leszek valaki számára vonzó.2022. jan. 14. 12:28
41/55 A kérdező kommentje:
Ez az egy dolog amit nem tudom hogy miért nem teszek meg.
2022. jan. 26. 08:13
43/55 A kérdező kommentje:
De akkor így soha nem lesz változás.
2022. jan. 26. 08:48
44/55 anonim válasza:
Segíts magadon, az a legjobb
Énis azt csináltam
Igaz ráment 10 év az életemből, de megérte
Mástól várni a segítséget, más előtt megszégyenülni nem éri meg
45/55 A kérdező kommentje:
Hogyan tudok magamon segíteni?
2022. jan. 26. 10:09
46/55 anonim válasza:
Elmész pszichológushoz hányszlr írjuk még le? Láthatóan egyedül nem megy, akkor egy pszichológus kell ahhoz hogy felnyissa a szemed
47/55 A kérdező kommentje:
Ettől állandóan elzárkózom csak nem tudom,hogy miért.
2022. jan. 26. 10:20
48/55 anonim válasza:
Mert megszoktad ezt a helyzetet
Nagyon kényelmes ez neked, de, ha rendbe tennének, akkor ki kellene menjél a vadonba, így inkább marda a folyamatos önszabotálás. Tipikus viselkedés. Egyébként neked személyiségzavarod van elsősorban
49/55 A kérdező kommentje:
Ezzel egyet tudok érteni.
2022. jan. 26. 10:36
50/55 anonim válasza:
Már mondtam
Álomterápia
Ha saját magaddal nem tudsz szembenézni, akkor mit akarsz egy idegentől?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!