Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Depresszióba taszít a péniszem mérete?
Figyelt kérdés
Gyermekkoromtól kezdve küzdök ezzel a problémával. Mindig is szégyelltem a péniszem kinézetét és méretét. A középiskolában inkább nem tesiztem sohasem csak azért,hogy ne kelljen mások előtt átöltöznöm. A lányok felé sohasem nyitottam, ha ők próbáltak meg nyitni felém akkor inkább hárítottam azt. Úgy gondoltam,hogy úgyis kevés lennék, jobb ha nem szégyenkezem hiszen csalódna bennem. A külsőm és a személyiségem sem vonzó, összességében egy szerencsétlenség vagyok. Lassan 10 éve a szexuális vágyam a nulla felé közelít. Ritkán vannak olyan pillanataim amikor úgy érzem,hogy erősebb de rögtön véget vetek neki mert ott van bennem legbelül,hogy ne is csapjam be magamat, mit is képzelek én,hogy majd pont én leszek valaki számára vonzó.2022. jan. 14. 12:28
31/55 anonim válasza:
Pedig muszaj lesz segitened magadon mert ez igy nem vezet sehova
Egyszer szarabbul fogod magad erezni
32/55 anonim válasza:
Az evolúció nem úgy működik, hogy az erős fennmarad, a gyenge meg elbukik. Az evolúciónak nincs célja, egyszerűen adott körülmények között bizonyos egyedek kiszelektálódnak. A mostani járvány is egy jó példa, komoly sportolók is belehalnak, de régen a pestisjárvány is hasonló volt. Nem azok élték túl, akik kétajtós szekrények voltak, hanem akiknek az immunrendszere jól reagált a megváltozott környezetre (meg akiknek jó kapcsolataik voltak, függetlenül a szexuális képességektől).
Lehetsz nagyon kemény fiú, ha holnap elüt egy autó, mennek a génjeid a levesbe.
33/55 A kérdező kommentje:
Lehet ez még rosszabb is?
2022. jan. 25. 08:49
34/55 anonim válasza:
Igen, ha tovább rinyálsz, ahelyett, hogy terápiára mennél
35/55 A kérdező kommentje:
Milyen következményei lehetnek ennek hosszútávon?
2022. jan. 25. 23:06
36/55 anonim válasza:
Az hogy mégdepressziósabb leszel
37/55 anonim válasza:
Csomó súlyos mentális probléma
38/55 anonim válasza:
Mégis milyen hosszútávú következményei lehetnének? A depressziónak? Akár halál is.
39/55 A kérdező kommentje:
Bízom benne,hogy öngyilkosságig nem súlyosbodik a helyzet.
2022. jan. 26. 07:48
40/55 anonim válasza:
Nem bizakodni kell, hanem elmenni és segítséget kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!