Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Depresszióba taszít a péniszem mérete?
Hát azzal a mérettel tényleg semmi gond nincs, komolyan írom, átlag bőven meg van, én amúgy se szeretem ha túl nagy egy férfinek, engem az se zavarna ha 10-11 cm, az legalább be lehet tövig kapni.
A te esetben más a probléma, tényleg szakember segíthet, főleg a depressziódon.
menjél pszichológushoz
ilyen szintű önértékelési problémákat nem fogsz egyedül megoldani
Elmondok egy történetet.
Nekem 15 cm, összejöttem egy csajjal. Az első alkalom nem volt egy húdenagy eresztés, nem voltunk még egymásra hangolva.
Később aztán olyat jólét szexelünk, hogy egyszer megszólalt: nekem ugye biztos 20 felett van a farkam? Mert bár első alkalommal kicsinek érezte, most érzi, hogy hatalmas.
Mi ebből a tanulság?
Nem az a lényeg, milyen a méreted, hanem hogy milyen jól dugod meg a nőt. Egy nőnél minden agyban dől el. Ha 20 cm-el teszetoszán dugod meg, az biztos, hogy 10-nek érzi majd.
Amúgy az én átlagosomnak látványra is szoktak örülni, mert szép. Te nagyon túlaggódod ezt, vélhetően nem voltál még nagyon nővel.
Ők meg a mellük miatt paráznak állandóan. Szóval ne fossál, hanem sprickolj mindenfelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!