Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki szereti a kemény, állatias szexet? Kötelező eleme egy jól működő, kiegyensúlyozott párkapcsolatnak?
Figyelt kérdés
2022. jan. 13. 21:21
A kérdező szavazást indított:
Férfi vagyok, imádom, mindenképpen igénylem időnként.
Férfi vagyok, megvagyok nélküle is.
Nő vagyok, imádom, mindenképpen igénylem időnként.
Nő vagyok, megvagyok nélküle is.
56 szavazat
1/16 anonim válasza:
Amíg nincs kényszerítés, subdom stb dolgok, addig imádom a szenvedélyes, vad szexet. Amikor úgy rendesen meg vagyok dugva, de közben kielégülök, és odafigyel rám a párom.
2/16 anonim válasza:
1. Mindig minden egyszerre kell, és persze legyen tökéletes is. Nem tudom ti mit szívtok? De hogy ti nők nem vagytok kőnyű esetek az is biztos.
3/16 anonim válasza:
Nem. Nem vagyok állat. Mellesleg az állatok sem keményen tolják, és sokkal többet tesznek bele, mint néhány ember (nem kivétel ez alól a szebbik nem sem).
Persze HA MÁR úgy van, akkor én is tövig húzom a nyársra, de a kifogásolhatatlan felvezetés mindig* megvan, és real-time figyelek, h a partnernek is jó legyen (főképpen h ne okozzak fájdalmat/sérülést)
# mindig: kivétel, ha BIZTOS jelét adja, hogy
1) akarja,
2) most akarja
3) "könyörtelen" döngetés az, amire a legjobban vágyik
De ez én vagyok. Azt hiszem eljutottam a szexuális fejlettségem egyéni csúcsára. Ha lehetne, szívesen keresnék vele pénzt
30F [ hetero ]
4/16 norbi1993 válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy nem mindenki szereti. Ha valaki gyengédebb, romantikusabb szexet szeret, arra nem kell ráerőszakolni a vad szexet. Tehát nem kötelező eleme egy párkapcsolatnak. A lényeg, hogy azt add meg, amit kíván, felesleges ráerőltetni bármi mást. Persze ha benne akkor mehet ami belefèr.
5/16 anonim válasza:
Nem olyan bonyolult ez 2es, vannak fériak, akik többre képesek, mint 3 lökés után eldurranni. Ami ösztönösen jön, azt nem lehet tanulni.
6/16 anonim válasza:
5. Fogalmatlan vagy de tényleg. Amit it nagy szájjal állatias kemény szexnek nevezel az a férfiaknál a light üzemmód kb.
7/16 anonim válasza:
A feleségemmel 95 %-ban keményen szexelünk már 8 éve. Imádom szétdugni és és csapkodni a fenekét... :)
8/16 anonim válasza:
NEM mindenki szereti, viszont minden nő utálja azokat az idiótákat akik azt hiszik "tudom én mire van minden nőnek szüksége majd jól megmutatom" alapon akarnak bárminek is nekikezdeni.
9/16 anonim válasza:
Kőkemény, vad, állati baszás. Ahhhh. 34F
10/16 anonim válasza:
A 8nak igaza van, és a 6os egy tökéletes példa arra, amit írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!