Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú vagyok, valós válaszokért jöttem, LÁNYOK, ti milyen arányban preferáljátok azt hogy állatiasan, kemény dugjanak titeket?
Szeretném tudni a valós lányok válaszát.
Mondják el kérem, miért akarják a lányok, hogy állatiasan megbaxák őket, és ez milyen arányban vagy?,
Van aki romi, van aki vad!
Van aki a rockot szereti, van aki a pop zenét.
Az 5-ösnek igaza van javarészt, ezek bújnak meg a háttérben főként. Én szeretem a vadabb szexet amúgy olyan 30%-ban, de azért nem annyira nagyon durván (pl. a fojtogatás már nekem sok), viszont igényleg az érzéki szexet is, mert attól még, hogy gyengéd, még lehet nagyon szenvedélyes, ahogy a vadabb szex is lehet szenvedéllyel teli.
20L
Az életben a szenvedélyes, dominans férfiakat szeretjük (tehát nem a pipogya, sikertelen, hatarozatlan kisfiúkat).
Az ágyban meg a kemény szexet, de ez nem ilyen fojtogatós, műbilincses, elfenekelős, erőszakkal oráloztató bohóckodást jelent, ezeket olyan pipogya férfiak csinálják, akik amúgy nem tudnak dominánsak lenni az életben és azt hiszik ezzel kompenzálhatják ezt az ágyban.
Az olyan szexet szeretjük, ami kemény, de nem durva, nem mű, érezni általa, hogy a férfi domináns, de közben maximálisan a kedvünkre tesz, nem bizonytalankodik, nem kérdezi meg ötpercenként, hogy ez most jó-e, mehet-e, élvezem-e. Egy férfi rendezzen le, ne legyen hiányérzetem utána.
Ez nem a pózolról meg a mocskos beszédről szól és isten őrizzen a fojtogatastól. Egy férfias, szőrös mellkasú, lábú, kellően nagy farkú, az életben is domináns, sikeres pasi izmait érezni, ahogy mozog bennem, nem maszatol és irányít.
Szeretném megkérdezni, hogy mit jelent a "kellően nagy farkú"?
Akinek 15-ös de méretesebb átmérőjű, az már kellően nagy, vagy mégis mit jelent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!