Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van más emberről fantáziálni szex közben?
Nagyon sokszor olvasom, hogy rengeteg ember gondol néha másra, mikor szexel. Én ezt soha nem értettem, hisz ha valakit nem kívánok, akkor nem szexelek vele, ha meg kívánom, akkor nem másokra gondolok közben, őt akarom. Volt már több éves kapcsolatom és szexkapcsolatom is, de sosem fordult meg egyszer se a fejemben más, pedig volt, amikor a szex már nem volt olyan kielégítő. Nem is tudok másra gondolni, hisz tudom, hogy mással vagyok éppen:D nyilván tudom, hogy nem a másik személy van bennem. Meg nagyon tiszteletlen dolognak is tartom. Nem tennék ilyet senkivel, inkább lehárom a dolgot, ha már másokra kell gondolnom...Ha már nem nyújtja azt a szex, amire vágyik az ember, egyszerűen mással kell csinálni és kész.
Elmondanátok ti miért fantáziáltok másokról? Hátha sikerül megértenem.
ugyanazért, amiért maszti közben jólesik másra gondolni: vagy valamiért nem igazán kielégítő a pároddal, vagy csak kell a frissítő változatosság.
egyrészt nem mindenki monogám fajta (még ha monogám kapcsolat mellett is döntöttek), másrészt hosszabb együtt töltött idő után elég nehéz újdonságot jelentő izgalmat találni abban, hogy mindig ugyanazzal az emberrel szexelsz.
de egyébként szerintem is méltatlan a másikra nézve, ha szexelsz vele, de közben mást képzelsz oda. én sem csinálok ilyet. akkor inkább magamhoz nyúlok. (bár nem vagyok benne biztos, hogy azt sokkal szívesebben vennéd, ha azt mondanám, hogy szex helyett most jobban esik másról fantáziálva masztizni)
szűz exem orálozott, és annyira kitartóan, hogy egy nap már többedszer is, és hogy biztos elmenjek, mert féltem neki csalódást okozni, hát arra gondoltam, hogy gyerekkori szerelmem, a volt általános iskolai osztályfőnökömmel vagyok, és az segített asszem a 2. elélvezésnél, harmadszorra meg már megint ment simán is
f31
Én sem szoktam, de nem is tudnék mást odaképzelni. Még csukott szemmel is, érzem az illatát, érzem, hogy őt érzem, az ő testét, az ő érintését...
Egyszer volt, hogy akaratlanul beugrott más valaki szex közben. El is ment az egésztől a kedvem egy pillanat alatt. Alig tudtam folytatni, hogy ne vegyen a másik semmit észre az egészből.
Szóval igen, én is vagy vele szexelek, vagy inkább nem szexelek.
Annyi értelme van, hogy, ha olyannal képzeled el a szexet, akivel nagyon akarnád, de valamiért nem kaphatod meg!Egyébként teljesen értelmetlen!
egy leszbikus nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!