Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal nem jó a szex, változtatni sem hajlandó. Érdemes addig várni, amíg nem lesz fixen más pasi?
Ti csináltatok már ilyet
L
#10 és a tobbiek: lassan egy éve kommunikalom felé, hogy nekem nem jó így. Nem tud kielegiteni, sokszori keres után sem csinálja.
Ha próbálok újítani, az nem tetszik neki.
Ez van, feladtam
Én a férjem mellett tartottam egy pasit. Most vele vagyok olyan rossz az ágyban hogy ilyen még nem volt senkivel. Őt is csaltam már meg nem egyszer.
Valameddig még elvagyok vele. Hazudok a szerelemről arról hogy jól érzem magam vele.
Hamarosan számítok vele mert elköltözött máshová csak ő erről még nem is tud. Addig elvagyok vele
"A barátommal nem jó a szex, változtatni sem hajlandó."
"Szerintem ki kéne nyitni a szádat, és nem csak szopáshoz. Kommunikáció!!!"
Azt feltételezted esetleg, hogy telapatikus úton történt kommunikáció hatására remélt változást, és ezek után szembesült azzal csalódottan, hogy a párja nem hajlandó változtatni?
Én szakítottam a barátnőmmel. Mondjuk nem a szex miatt, mert az jó volt. Egy ideig még együtt laktunk csak külön szobában, anyagi okok miatt. Egyébként jó volt a kapcsolatunk, mert még utána is beszélgettünk. Aztán ő bepasizott és elköltözött, de nem a pasihoz, először csak egy ismerős lányhoz. Ma már házasok a pasival és gyerekük is van.
Nem haraggal váltunk el.
A szex sajnos nem lesz jobb nálatok.
Nálunk a fenti megoldás működött. Később a feleségemnél ez a megoldás nem ment. Igaz, hogy ő pszichésen beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!