Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lövell már olyan aktívan a spermám, mint régebben, lehet ezen változtatni?
Régebben komolyabb izgalmi állapotban akár 1-2 méterre is elspriccelt élvezénél, manapság csak kifolyik a spermám. Mi lehet ennek az oka? Lehet ezen javítani?
Urológiai problémám nincs. Intim tornát próbálom egy ideje, de nincs eredménye. :-(
Több oka lehet:
-gyakrabban vered ki, és nem húzod el eléggé
-gyengültek a PC izmok
-egyszerűen már nem tudsz annyira felizgulni mindenre, mint tini korodban, ezzel én is íígy vagyok.
Osztom 4-es véleményét! Több oka lehet. Testi és lelki is.
Párkapcsolatban, házasságban élsz esetleg? Mert ebben az esetben idővel csökken a vágy, az izgalom. Ha van is szex, rutinná válik.
Amennyiben szingli vagy és alkalmiak a kapcsolatok, akkor talán éppen az érdektelenség, a felületes viszonyok miatt alakul ki lelki probléma.
Az életkor lényeges a kérdésben. Nem is értem, miért nem írtad ki. (?)
1-es! 1 - 2 méter nem ritkaság, de persze nem is adatik meg mindenkinek. Ha belegondolsz, amikor a nő combjai között, vagy kutyában mögötte vagy, és a feje mellett a párnán, az ágytámlán, a falon ér célba, az megvan 1, akár 2 méter is. ;-)
Fiatalon nekem is voltak ilyen orgazmusaim. Természetesen, nagy fokú izgalmi állapot kell hozzá + fizikai adottság.
Nem vagyunk egyformák ezen a téren sem! Kinek sok jön, kinek kevés, kinek tartalmas, kinek terméketlen, egyeseknek kilövell, másoknak kifolyik. Ráadásul, mindennek semmi köze a mérethez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!