Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal nem jó a szex, változtatni sem hajlandó. Érdemes addig várni, amíg nem lesz fixen más pasi?
Figyelt kérdés
Ti csináltatok már ilyet
L
2022. jan. 13. 18:44
2/17 anonim válasza:
Igen, általában ismerőseim is így szokták, amíg nem válik be egy pasi akár kapcsolatra, akár szexre, addig minek külön albérlet, magány, meg pénztelenség.
3/17 anonim válasza:
Én őszintén ilyenkor amikor szólok és direkt nem úgy csinálja akkor nem szoktam jó fej lenni.
Csalnám és megvárnám amíg van egy pasi akivel fixen sokkal jobb a szex és úgy szakítanék vele h ezt meg is mondanám neki. Utána elgondolkodik ne aggódj, igaz későn.
4/17 anonim válasza:
És minek akarsz vele lenni azok után is hogy nem hajlandó változtatni? Nem értem. Dobd ki aztán azt csinálsz amit akarsz, nem értem mi a jó ebben.
5/17 anonim válasza:
Nem érdemes, ha az új pasi megtudja, hogy megcsaltad vele a párod, rögtön kidob.
Szakíts és utána imserkedj
6/17 anonim válasza:
Szerintem is dobd elsőnek ne várj addig amíg másik pasit keresel!
7/17 anonim válasza:
Akkor szakítsál vele. Ne legyél undorító nő, hogy elhitetted a pároddal, hogy szereted és minden jó közben pedig csak azért tartod mert nincs jobb. Szegény párod. :(
8/17 anonim válasza:
Jajj de undorító nők vannak itt. És még a végén ő nyögné oda hogy szar vagy.
9/17 anonim válasza:
Ezek után hány privát üzenetet/jelentkezőt kaptál?
10/17 anonim válasza:
Szerintem ki kéne nyitni a szádat, és nem csak szopáshoz. Kommunikáció!!!
Ha utána sincs változás, kuka, majd új férfi. Ennyi a recept.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!