Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Összejönnétek gyorstüz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Összejönnétek gyorstüzelővel?

Figyelt kérdés
14 centi a farkam, és gyorslövetű vagyok
2022. jan. 12. 23:53
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
59%
És akkor ássa el magát az a férfi, aki régebben sokáig bírta, de x évig nem kefél, majd az első újra szexnel elsul 2 percen belül, mert elveszett a rutin? Ha amúgy szerethető, rendes férfi. Nem kéne ilyenkor kicsit türelmesnek lenni, idióta nők?
2022. jan. 13. 12:00
 22/27 anonim ***** válasza:
18%
Nekem is volt hogy 2 évig nem szexeltem mégse mentem el 2 perc alatt ugyan úgy bírtam mint előtte. Ez olyan mint a biciklizés.
2022. jan. 13. 12:52
 23/27 anonim ***** válasza:
Nem olyan. Az orgazmus gyorsaságát, milyenséget a pillanatnyi érzelmi, fizikai, mentális állapot is rendkívüli mértékben befolyasolja.
2022. jan. 13. 13:03
 24/27 anonim ***** válasza:
56%

Egyetlen szar szex után nem hiszem, hogy olyan általános dolog lenne dobni valakit, aki iránt megvan a kellő szimpátia. A korábbi "nem jönnék össze" válaszokat nem én írtam, de szerintem a többiek is inkább arra gondolhattak, hogy x alkalom után elválik, hogy általában milyen szexre lehet számítani az adott pasitól.

2022. jan. 13. 14:54
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Én pl csiklóérzékeny vagyok, ha ügyes nyelvvel meg ujjal, engem nem zavar hogy utána bennem csak pár percig bírja. Főleg ha relatív gyorsan képes megint, akkor meg kb egyáltalán
2022. jan. 13. 14:59
 26/27 anonim ***** válasza:
22, gumi nélkül?
2022. jan. 13. 16:23
 27/27 anonim válasza:
21 Igen, "ássa el magát" az ilyen férfi, elvégre micsoda dolog az, hogy nem bírja legalább fél órán keresztül az aktust... (irónia volt természetesen). Sajnos sok nőnek ez a gondolkodásmódja, ha egyszer szar a szex, már dobnak is, mert azt hiszik, hogy majd úgyis lesz valaki jobb... Inkább választanak egy nem túl szimpatikus személyiségű pasit, ha az jobb az ágyban. Ha tényleg szereti egymást egy pár és komolyan tervezik a jövőt, akkor igyekeznek együtt megoldani az ilyen problémákat is. Így is egyre több a magányos, boldogtalan ember, aki nem talál magának senkit. Ez a mai gondolkodás rákfenéje, ha valami gond van a másik féllel, ha valami nem az elképzeléseim szerint alakul, akkor rögtön dobom a másikat - mint valami elhasznált tárgyat -, meg sem próbálom megoldani a problémákat. Tökéletes emberek nincsenek ( csak a médiában meg a neten...), bármilyen meglepő is ez egyeseknek, de mindíg lehet jobbá tenni az életet. Csak nem kell elfutni rögtön az első problémánál.
2022. ápr. 18. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!