Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Összejönnétek gyorstüzelővel?
Az ilyen válaszok után azért kicsit elgondolkodok. A mai randik hogy zajlanak?
Arról beszélget a két egymásnak tetsző személy, milyen méretű a férfi farka, meddig bírja a szexet? Babapunci, vagy vagy salátás van a nő lába között Borotválkozik-e a hölgy az intim testtájékon, vagy szőrösen hagyja? A lábfétis a nő számára elfogadható dolog vagy sem?
Nem az alapján választ ma már magának párt, a nő és a férfi, hogy tetszik-e a kiválasztott fél külsőleg és néhány randi után megfog-e a belső tulajdonságaival?
Mert szerintem ennek kellene meghatározónak lenni párválasztáskor. A többin pedig lehetne csiszolni. Egy gyorstüzelő is azt gondolom szexuálisan is boldoggá teheti a párját minden alkalommal, ha megfelelően figyelmes.
Most komolyan két ember azért inkább elmegy egymás mellett, mert a férfi gatyájában vagy a nő bugyijában nem olyan van, ami neki tetszene?
Ennyire szexközpontú lett a fiatalság?
13-nak:
Nem ezekről zajlik az első randi témája. DE ha már megvan az első, vagy második, vagy ötödik aktus (már kapcsolaton belül) és rájön a lány, hogy a pasi alkalmatlan rendes együttlétre, jó esetben kidobja. Rossz esetben X ideig szenved vele. Próbálkozik elfogadni, hogy mindenhogy szr lesz. Aztán dobja ki. Közben lehet beleszeret másba, vagy elkönyveli, hogy neki ilyen több nem kell.
Itt az volt a kérdés, hogy ha tudod X-ről, hogy gyorstüzelő, kezdenél e vele. Nem,nem kezdenél. De aki kicsit is becsüli a saját szexuális igényeit, olyannal sem lesz együtt, aki azokat nem elégíti ki. Plusz nem egy másik ember dolga ezt elfogadni vagy segíteni. A srác oldja meg a problémáját. Rengeteg technika és gyakorlat van már erre. Ha még ez se megy, ne akarjon kapcsolatot,mert a másik fél csak szívni fog vele.
15-nek
A legtöbb nőnek nincs hüvelyi orgazmusa a férfi akár órákon át fűrészelheti, akkor sem fog összejönni neki.
Ha az a gyorstüzelő férfi odafigyel a nőre és kielégíti másképp, akkor szerintem boldog lehet a kapcsolat és örömteli a szexuális élet.
Nekem sincs hüvelyi orgazmusom,mégis elvárom, hogy legalább fél óráig tartson a behatolástól és a férfi elélvezéséig. És ezt előjáték előzze meg, a szex végeztével utójáték kövesse. Nekem így teljes. Ebben benne van minden, a kölcsönös oráltól az erogén zonák ingerlésén át mindenféle kedves vagy vad megmozdulásig. Tartalmas aktust várok el. Olyan törődéssel amilyet én is nyújtani tudok. És aki még erre sem képes, az ne akarjon tőlem semmit.
Tudod, a szeretkezés nem bomlik ám ket részre orál-ujjazás vs dugás formájában. Normális szexuális kultúrájú embereknél ezek együtt szerepelnek. Vagy te nem így gondolod?
Hallottam már olyanról, hogy ezen a gyorstüzeléses dolgon, hiába próbálkozott a pasi, nem tudott változtatni.
Mint ahogy sok nő is hiába próbálkozik, férfivel nehezen, vagy sehogy nem tudja átélni az orgazmust.
Akkor ezeket az embereket dobjuk a kukába?
Nem lehetne valahogy közös nevezőre jutni?
Mert megérteném a hozzáállásodat, ha a gyorstüzelő probléma mellett figyelmetlen lenne, de, ha ha az aktus előtt és utána mindent megtesz az élvezetedért, akkor szerintem nincs veszve minden.
De úgy gondolom továbbra is, hogy a felek manapság inkább választanak olyan férfit vagy nőt, aki lehet sok örömöt az életben nem okoz nekik, viszont ellenben lepedőakrobaták. Mindenkinek lelke rajta. Fontos dolog a szex, de ennél egyéb dolgok azt hiszem még fontosabbak. Aztán lehet rossz a gondolkodásmenetem.
18-as, olyat választok, aki az igényeimnek megfelel. Ne sarkosítsd ki a szexre. Ne gondolkozz végletekben. Aki az ágyban jó, miért ne lehetne jó lelkitárs, megértő és támogató is? Ez nem arról szól, hogy egyik vagy másik. Aki nekem megfelel,tanusítani fogja az ilyen dolgokat. Nem egyiket vagy másikat, hsnem mindet.
És nem, nem kárpótol, ha rossz az ágyban, de rendes. Ahogy az sem elfogadott, ha jó az ágyban, de egy tapló. Vagy úgy gondolod lelkileg és szexuális is megütni a mércét akkora dolog, hogy nem is létezik?
Egy kielégítő kapcsolatban ezek alap dolgok. Nem azért keresek társat, hogy legyen valakim, hanem, hogy boldog és kiegyensúlyozott legyek vele. Akivel ezt nem érem el, nem lehet a társam. Szerintem ez lenne a normális, és nem. Nem muszáj feloldozni se a lelki, se a szexuális igényeimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!