Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom nem élvez el szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem élvez el szex közben,csak a végén orállal. Velem van a baj vagy ő akarja így?

Figyelt kérdés
Nagyon jó vele a szex, én többször is el tudok élvezni, de vele úgy van, hogy nagyon élvezi az egészet és mindig mondja hogy mennyire szereti látni azt, ahogy én élvezem. És ebből azt érzem, hogy nagyon rám koncentrál, túl önzetlenül és ha már soká szexelünk, nehezebben megy el. És akkor általában ha már én be akarom fejezni, szájjal befejezem és akkor 10 másodperc 😁. Most az van hogy a hüvelyem nem elég szoros neki hogy elmenjen, vagy csak nem ad magának teret arra, hogy elélvezzen, mert azt akarja hogy minél tovább tartson és nekem jó legyen?

2022. jan. 12. 01:22
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Update- azóta szinte minden alkalommal elment "belém" gumival. Hozzáteszem, hogy most volt egy lazább időszakunk, voltunk kirándulni, kevés volt a munka, stb. Úgyhogy valószínűleg ez is hozzátesz:) és halisten végül azt mondhatom minden rendben van 🙏
2022. jan. 30. 12:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!