Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetett orgazmus?
A pulzálás szerintem az volt. Nekem is volt ilyen. Egyáltalán nem volt olyan intenzív, mint képzeltem. Nem is járt igazi gyönyörérzettel, inkább kellemesnek mondanám. Mégis tudom, hogy az volt, mert azt a pulzálást akaratlagosan sosem tudtam volna utánozni. De sima maszti közben történt, valószínű férfivel sokkal intenzívebb érzés lett volna.
Azt tudom, hogy lehetetlen olyan ritmusban eljátszani az orgazmust, mint az a pulzálás. Csak annak a férfinek lehet ezt megjátszani, aki még az életben nem tapasztalta, milyen amikor egy nő pulzál. Nekem egyszer volt ilyen és soha nem is próbáltam utánozni, hogy megnyugtassam a partneremet, mert tudtam, hogy nem lehet utánozni vagy megjátszani, csak akkor, ha a férfinek fogalma sincs róla, milyen amikor valódi.
Amit te írtál, azt én is szoktam érezni, amikor túlingerlem magam, kellemes, nem intenzív, mondhatni "befejezi" az egész akciót, mert utána elmúlik a vágy, akár masztiról, akár valódi szexről van szó, és a továbbiakban ha nem is kellemetlen az érintés, de így zsibbad mindenem és már nem tudom megint felizgatni magam, kb mintha egy kattintással lekapcsolnák az egész hangulatot. De ez nem orgazmus.
A pulzálás meg nálam akkor is tud jelentkezni, ha csak éppen izgalmi állapotba kerülök.
Az #1 jól írja, ha orgazmusod van, azt észreveszed. Van olyan, hogy az orgazmus nem annyira intenzív, ezt elismerem, de az sem ilyen érzés. Nekem legalábbis. Nem tudhatom, másnál milyen, nyilván mások vagyunk, de szerintem az orgazmusról tudja mindenki, hogy az az, akármilyen is legyen, és nem vonja kétségbe a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!