Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lakásos prosti ezt engedi, az kvázi ugyanaz mintha gumi nélkül engedné. Vagy nem?
Felvállalom, hogy nem értek a nemi úton terjedő betegségekhez, ezen kívül pedig sohasem voltam jó biológiából…
De hogyha egy prosti azt vállalja, hogy elmegyek a barátnőmmel és ott felváltva, ugyanabban a gumiban dugom Őket, akkor az kvázi ugyanannyi kockázattal jár mintha gumi nélkül vállalná, nem?
Nem akarok ilyet csinálni, csak van egy prosti aki a bemutatkozásában 3* is kitér arra, hogy NEM vállal senkit gumi nélkül, de visszanéztem egy 4 éve írott beszámolóját, s abban azt írta valaki hogy a barátnőjével ment és hogy felváltva dugta Őket.
Ezt a beszámolót elfogadta és még írt is választ, ahol többek között említette hogy miről beszélgettek…
Vagyis megtörtént.
Akkor most ezt a prosti a nagyon buta, vagy én tudok valamit rosszul?
Pontosan, nagyon jól látod. Végre valaki aki értelmesen át tudja látni. 2 nő felállásban váltani kell a gumit. Prostival a csókot és orált is hanyagolnám. Nem hiszem, hogy így túl élvezetes lenne a dolog. Akkor már inkább keresnék valakit, aki nem prostituált. Vagy max amatőr lány.
N
“ Van egy köztes válaszom, esetleg női óvszert használtak. Amit a prosti helyez fel a hüvelyébe. “
Nem létezik olyan női óvszer ami a nemi betegségektől véd.
Mindegyikre oda is írják figyelmeztetésképpen, hogy csak a terhesség elkerülését biztosítja és a hagyományos kondommal ellentétben, másra nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!