Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy lakásos prosti ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lakásos prosti ezt engedi, az kvázi ugyanaz mintha gumi nélkül engedné. Vagy nem?

Figyelt kérdés

Felvállalom, hogy nem értek a nemi úton terjedő betegségekhez, ezen kívül pedig sohasem voltam jó biológiából…

De hogyha egy prosti azt vállalja, hogy elmegyek a barátnőmmel és ott felváltva, ugyanabban a gumiban dugom Őket, akkor az kvázi ugyanannyi kockázattal jár mintha gumi nélkül vállalná, nem?

Nem akarok ilyet csinálni, csak van egy prosti aki a bemutatkozásában 3* is kitér arra, hogy NEM vállal senkit gumi nélkül, de visszanéztem egy 4 éve írott beszámolóját, s abban azt írta valaki hogy a barátnőjével ment és hogy felváltva dugta Őket.

Ezt a beszámolót elfogadta és még írt is választ, ahol többek között említette hogy miről beszélgettek…

Vagyis megtörtént.

Akkor most ezt a prosti a nagyon buta, vagy én tudok valamit rosszul?

2022. jan. 11. 20:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan, nagyon jól látod. Végre valaki aki értelmesen át tudja látni. 2 nő felállásban váltani kell a gumit. Prostival a csókot és orált is hanyagolnám. Nem hiszem, hogy így túl élvezetes lenne a dolog. Akkor már inkább keresnék valakit, aki nem prostituált. Vagy max amatőr lány.

N

2022. jan. 11. 23:08
 12/14 A kérdező kommentje:

“ Van egy köztes válaszom, esetleg női óvszert használtak. Amit a prosti helyez fel a hüvelyébe. “

Nem létezik olyan női óvszer ami a nemi betegségektől véd.

Mindegyikre oda is írják figyelmeztetésképpen, hogy csak a terhesség elkerülését biztosítja és a hagyományos kondommal ellentétben, másra nem jó.

2022. jan. 12. 00:39
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
#12: Pontosan. Ne hagyd félrevezetni magad a válaszok által. Szerintem a válaszaidból látszik, hogy értelmesebb és tájékozottabb vagy az iteni embereknék. Felesleges volt kérdezned:D
2022. jan. 12. 00:41
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Egyfelől a prosti nagyon buta, másfelől a beszámolókat általában a prostik vagy a menedzsereik írják.
2022. jan. 12. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!