Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lakásos prosti ezt engedi, az kvázi ugyanaz mintha gumi nélkül engedné. Vagy nem?
Felvállalom, hogy nem értek a nemi úton terjedő betegségekhez, ezen kívül pedig sohasem voltam jó biológiából…
De hogyha egy prosti azt vállalja, hogy elmegyek a barátnőmmel és ott felváltva, ugyanabban a gumiban dugom Őket, akkor az kvázi ugyanannyi kockázattal jár mintha gumi nélkül vállalná, nem?
Nem akarok ilyet csinálni, csak van egy prosti aki a bemutatkozásában 3* is kitér arra, hogy NEM vállal senkit gumi nélkül, de visszanéztem egy 4 éve írott beszámolóját, s abban azt írta valaki hogy a barátnőjével ment és hogy felváltva dugta Őket.
Ezt a beszámolót elfogadta és még írt is választ, ahol többek között említette hogy miről beszélgettek…
Vagyis megtörtént.
Akkor most ezt a prosti a nagyon buta, vagy én tudok valamit rosszul?
De akkor azt jól gondolom, hogy a barátnőben járt kondomról nagyjából ugyanakkora eséllyel kaphatna el a prosti is valamit, mintha egy péniszt magába engedne natúrban?
Vagy ez nincs így?
Nagyjából jól látod, a prostira így átviheted a csajodról ha van "valamije", meg a prostiról is a csajodra - az meg majd rád amikor gumi nélkül dugtok. Feltételezem azé' a prostinak van több partnere egy hónapban, nem a csajodnak... szóval gondold át melyik a nagyobb kockázat.
Amúgy ha azt írja valaki "felváltva dugta őket" még nem jelenti azt, hogy nem kellett minden váltásnál gumit cserélnie. A többesben is nagyon sok nő elvárja, hogy gumit cserélj ha előtte azzal másik nőben voltál (mondjuk ez szerintem alap higiénia, mondaniuk sem kellene, magától kell tudnia az embernek).
Igen, ugyanazon gumi több partnerhez való használata nemi betegségek szempontjából rizikósabb. Ha jól értem, fogalmad sincs, hogy az említett lánynál cseréltek-e óvszert szex közben, mivel ezt nem írták le a beszámolóban (miért is írták volna le).
Amúgy nem minden igaz, amit az értékelők írnak. Nekem az egyik vendégem leírta értékelésben, hogy alaposan kinyalta a fenekem, holott soha az életben senkinek nem engedtem ilyet. XD Van olyan, hogy megszalad a vendég fantáziája. Ha amúgy pozitív az értékelés, akkor ilyen apróságok miatt nem szokás elutasítani. Cska mondom.
#6.
De a kontextusból és a fogalmazás módjából kiderült, hogy valószínűleg nem váltottak gumit.
Kifejezetten azt írta a vendég, hogy ki-be húzva váltogatta a két puncit, hol az egyik lánynak, hol a másiknak tette be…
Azt nem írta, hogy nem váltottak óvszert, de én ebben a szituban nem tudom elképzelni, hogy folyamatosan le és fel veszi, szerintem így nem lehet fenntartani a merevedést.
De amúgy erre én is gondoltam, hogy nem minden igaz, csak megszaladt a fantáziája az értékelőnek, a nő meg elfogadta…
Vagy esetleg teljesen részletesen végig sem olvasta.
Bár mondom, azért megköszönte, meg leírta hogy milyen filmről beszélgettek utána, vagyis be tudta azonosítani Őket…
Egyébként már sokadik válaszodat látom itt, azt megkérdezhetem hogy Te melyik települése hirdetsz?
Ha gondolod priviben is írhatod, de azt is elfogadom/megértem ha nem akarod elárulni.
#8.
Ha nem érdekelné Őket, hogyha elkapnak valamit, akkor orba-szájba nyomatnának mindent gumi nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!