Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, akiket a párjuk nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, akiket a párjuk nem nyal ki Titeket? Miért nem nyalnak?

Figyelt kérdés

Első sorban azoktól a csajoktól kérdezem akik nincsenek nyalva pedig szeretnék. Hogy a párotok mire hivatkozik miért nem nyal? Annyi helyen olvasom, hogy sok nő egyáltalán nincs kinyalva? De azt nem értem, hogy akkor Ti akkor is le sz*pjátok. Nem úgy lenne igazságos, hogy valamit valamiért? Még ha nem is szeretné akkor is ennyi áldozat simán meghozhatna..

Én nagyon szeretem kényeztetni a nőt lent, eskü nem értem némelyik pasit aki ezt a minimális dolgot nem teszi meg egy nőért...

Előre is köszi a válaszokat! És kitartást!

2022. jan. 11. 05:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
engem sose nyal ki a pasim pedig legalább néha jól esne. én viszont mindig leszopom. elfogadtam megszoktam ez van és kész.
2022. júl. 4. 14:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Higiénia hiánya. Én csak azt nem nyalom.
2022. júl. 4. 16:17
 13/13 anonim ***** válasza:
45%
Közvetlen közelről ismerek ilyet. A párja régebben még próbálkozott, de ügyetlenül, eredménytelenül. Amikor elélvezett velem, azonnal megmondta, hogy ezt az érzést még sosem tapasztalta, de most már tudja, hogy mindig ezt kereste, erre vágyott. Négy éve vagyunk "együtt", legalább 2-3 hetente megkapja tőlem, és már nem tud róla lemondani. Pedig minden vagyok, csak nem az ideálja. Mi a titok? Imádom érezni, hallani, tudni, hogy mit adok neki, boldog és elégedett vagyok tőle. És hozzá még nagyon jó nő is, csodás mellek, kerek, feszes popsi, élvezem minden porcikáját, hajlatát.
2022. júl. 4. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!