Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, akiket a párjuk nem nyal ki Titeket? Miért nem nyalnak?
Első sorban azoktól a csajoktól kérdezem akik nincsenek nyalva pedig szeretnék. Hogy a párotok mire hivatkozik miért nem nyal? Annyi helyen olvasom, hogy sok nő egyáltalán nincs kinyalva? De azt nem értem, hogy akkor Ti akkor is le sz*pjátok. Nem úgy lenne igazságos, hogy valamit valamiért? Még ha nem is szeretné akkor is ennyi áldozat simán meghozhatna..
Én nagyon szeretem kényeztetni a nőt lent, eskü nem értem némelyik pasit aki ezt a minimális dolgot nem teszi meg egy nőért...
Előre is köszi a válaszokat! És kitartást!
Fogalmam sincs. Én ha kell naponta többször leszopom. Ő a kapcsolatunk alatt egyszer nyalt ki. Soha nem mondta még meg miért nem.
Tiszta vagyok ez nem lehet gond. Kíván is. Örülök rejtély marad. Lehet csak nem szereti mint ahogy nők is vannak akik nem szeretnek szopni.
4. Nem törődtem bele. Sokszor jeleztem már neki hogy ez így nem jó nekem.
Akkor 1szexig volt változás utánna ugyan úgy folytatódott minden.
Sajnos már eljutottam addig hogy elgondolkodtam a szakításon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!