Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok között is vannak olyanok akik szeretnének szexelni de nem találnak hozzá szimpatikus partnert?
Figyelt kérdés
Én mostanában sokat csalódtam a lányokban így jobban örülnék egy lazább kapcsolatnak. Csak nem találok erre lányt.
Lányok hol szoktatok ismerkedni ilyen célból?
2022. jan. 10. 22:42
3/12 anonim válasza:
Nálam az a helyzet hogy partner lenne több is szimpatikusak is.
De alig találok olyan pasit akire azt mondom hogy jó az àgyban.
Itt anotalkon vagy a Facebookon néha smpixien ilyen helyeket keresgélek néha.
4/12 anonim válasza:
Tinderen találtam a legutóbbi ilyen kapcsolatomhoz férfit, előtte pedig egy baráti körben lévő tag volt.
5/12 anonim válasza:
Nekem regebben volt ilyen. Gamerkent en gamerekkel ismerkedtem, ami szerintem a netes vilagban a legbiztonsagosabb variacio szemben az ostoba parkereso oldalakkal. Ugyanabban a jatekbol (nem mondom, melyikbol) 5-6 ev alatt kefeltem 5 kulonbozo pasival. Volt, amelyikkel tobbszor is. Egyedulallo voltam, es az oszton nagy ur. Regen volt, jol esett, ennyi.
7/12 anonim válasza:
Amilyen válogatós vagyok, inkább megoldom magamnak
8/12 anonim válasza:
persze, csak sajna ez pl nekem se megy, hogy hopp az a pasi jól néz ki vele mehet. Tudom fordítva mindenki azt gondolja, hogy de jó nekünk, mert akármikor lehet partnert találni, de nem csak ennyiről szól a dolog.
9/12 anonim válasza:
Igen, én is ilyen vagyok. Nem magasak az elvárásaim, csak az ilyen netes társkeresőkön még a minimumot se tudják hozni a pasik. Szóval így nincs szex egy ideje. Vibrátorom van, azért az tud segíteni valamit. Aztán majd előbb vagy utóbb lesz valaki
10/12 anonim válasza:
Nincs.
Legfeljebb olyan van, hogy nem találnak luxusjakt és magánsziget tulajdonost, és inkább hagyják a fenébe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!