Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a barátnőtök szeretné a feneketeket dildózni?
Utolsó!
Az ilyen ovis szinten lévőket mint a 29-es, soha nem fogod tudni meggyőzni. A hozzá hasonlóknak annyira alacsony az értelmi szintje, hogy még csak soha utána sem olvasna a témának, így elzárva magát az objektív információktól, amíből kicsit szélesíthetné a látókörét.
Én már csak mosolyogni szoktam rajtuk, nem éri meg válaszolni nekik.
És hogy a kérdezőnek is válaszoljak:
Én örömmel veszek minden hátsó közeledést a barátnőmtől, legyen az a nyelve, ujjai, dildó, vibri, anál plug, gyöngysor, prosztata masszírozó vagy akár felcsatolhatós vagy bármi egyéb. Számomra az érzéki anális izgatás nagyon kellemes élmény volt mindig is. :)
Azt gondolsz rólam amit akarsz, nem zavar. :)
De beigazolódott hogy igazam lett veled kapcsolatban.
33
Tudom milyen érzés, és rohadtul nem kellemes ha az ember seggében matatnak, szóval továbbra is azt gondolom, hogy aki férfi létére pucsít, az nem teljesen heteró, és hogy az ilyen férfiak még önmaguknak is gyávák beismerni, a társadalom által felállított normák miatt.
Az a te bajod ha neked nem kellemes. Nekem viszont igen, én élvezem, és imádom! :)
És azt gondolsz amit akarsz.
És én is azt gondolok rólad amit én akarok. :)
Csodálkozom hogy miért akarod nekem megmagyarázni hogy ez nekem nem jó, miközben én imádom, mert nagyon is élvezem.
Te talán jobban tudod mi a jó nekem? Nevetséges vagy, mint egy gyerek. :D
35
Ja szóval azt hiszed meg akarom magyarázni, felőlem élvezheted, engem aztán nem érdekel.
De érdekes, mert nekem meg az az érzésem hogy te akarod megmagyarázni hogy nekem hogy miért lenne jó, és mindezt megerősíti, hogy mindenki aki azt írta hogy neki nem lenne jó, egytől-egyig le vannak pontozva, azok vannak támadva akik nem akarják, hiszen azonnal gyereknek sértegetsz, ti propagáljátok erőszakosan, engem baromira nem érdekel hogy mit dugdosol a valagadba, csak ne próbáljuk már ráhúzni minden férfire hogy igenis élvezzük...
Légyszíves mutasd már meg melyik mondatomban írtam, hogy neked ez jó és szeretni vagy élvezni kéne? Illetve mikor mondtam én hogy milyen nemi irányultságú vagyok?
Ehhez képest te a 34. válaszodban is oktatást tartasz nekem. Mire fel?
Miért ilyen lényeges neked hogy én mi vagyok, hogy mindenáron meg kell határoznod? Először magaddal kéne tisztában lenni, mert így nem vagy hiteles.
Aztán még meg vagy sértődve ha a színvonal alapján gyereknek nézlek?
A lepontozás nem érdekel, nem szoktam nyomogatni. De arra esetleg nem gondoltál hogy a stílusoddal van baj, és ez nem tetszik pár embernek?
Ha kedved tartja és ez kielégít, bátran nyomjál nekem sok-sok minuszt, nem haragszok érte, semmi jelentősége. :)
Szép álmokat!
A 29,32 es valóban primitív.Azt se képes felfogni hogy a szexuális irányultság nem attól függ hogy mit csinál,hanem hogy ki csinálja.
De ez biztosan túl összetett, és hát ennyire bonyolult összefüggesekben már nehéz követni a dolgokat!Az internet meg csak arra van hogy minercraftozzunk rajta.
Miért nem azt írja,hogy az ő elvei szerint ezt nem csinálná!És pont.
Ehelyett van pofája másoknak irogati, és jelzőket aggatni rájuk!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!