Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, férfiak mikor illetve milyen céllal látogatják a szexuális kategóriát?
29
Azt nem tudom mert talizni nem mert. Valószínűleg nem a saját farkáról küldött képet, hanem a netről töltötte le. Mire jó ezt így...
Szexchat-elni szerettem volna.Egy nagyon jó volt és egy pár kezdemény de nagyon gyenge...
50F
31
mondanám hogy küldök helyette egy szép valódit de találkozni én se szeretnék.
32
Ezt én megértem, de ez mire jó? Szex nem lesz ilyenből úgyse. Képzeletben nagyfarkú lesz tíz üzike megírásáig és ez jó a kis lelkének? Vagy mi? Változik így az élete? Ha el is hiszi valaki hogy az övé, akkor mi van? Kurwára semmi. Szex nincs, ő tovább ráncigálja a kis pöcsét.
#31 és #32
Pontosan ezért kérdeztem :D Mert 10-ből 8-en erről számolnak be, hogy vagy nem is mernek videóchaten beszélgetni és élőben találkozni csak arra verik, hogy dicsérsz egy farkat ami nem is az övéké!!! :D
Vagy 10-ből 1 pasi képes élőben talizni, de kiderül, hogy csak a szája nagy és a fotó csak jól volt beállítva, hogy nagyobbnak tűnjön, a valóságban meg teljesen átlag vagy még kisebb is.
A harmadik opció, hogy a mérettől függetlenül, a szexuális tudása és kultúrája a béka segge alatt van és egy pocsék, felejthető vagy még annyit sem nyújtó szex lesz az egészből, amit alig vársz, hogy elfelejtsd .....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!