Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, férfiak mikor illetve milyen céllal látogatják a szexuális kategóriát?
Figyelt kérdés
Kérlek kort és nemet is írjátok.2022. jan. 10. 08:22
21/36 anonim válasza:
Pedig jó ez tapasztalatszerzésnek, csak negatív értelemben. Innen és ezeket biztosan nem!
22/36 anonim válasza:
Ha épp nincs más dolgom, röhögni, megerősíteni magam újra és újra, hogy mennyi kretén él ebben az országban. Ja, és hátha összejön egy kóbor szex. 😃 33F
23/36 anonim válasza:
Nézem, hogy melyik kérdést vagy választ írta nő, a feltételezett nőkkel beszélgetést kezdeményezek, majd elküldöm nekik a farkam.
29F
24/36 anonim válasza:
23 # hja, ezt más is csinálja 🤭. De minek?
25/36 anonim válasza:
Jót röhögtem.
És volt olyan nő, akinek elküldted a farkad ezáltal lett valami több?
27/36 anonim válasza:
26
Én is így szoktam. Egyetlen egy volt csak ami annyira megtetszett, hogy élőben is meg akartam nézni.
20L
28/36 anonim válasza:
Trollkodni jöttem, de megúntam elég hamar szóval már a véleményemet szoktam leírni és ha olyan téma van akkor ráírok másokra beszélgetni és ha normális találkozom is az lánnyal ha ő is benne van, vannak azért normális lányok itt is (F)
29/36 anonim válasza:
#27 és úgy nézett ki élőben is?
30/36 anonim válasza:
tényleg találkozik itt nő ezekkel az észkombájnokkal?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!