Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő esetében hány éves korban elveszített szüzességre mondanátok azt, hogy az már tényleg nagyon későn van? Hol kezdődik az a kategória, amire már erősen rácsodálkoztok?
30.
De egy pasinak gázabb szűznek lenni.
Ha túl sokáig vár, akkor vallásos.
A mai világban, amikor már a tini lányok sem szüzek, nincs egyéb indoka várni, egy 25-30 körüli nőnek.
A nők is szeretik a szexet, simán lefekszenek olyanokkal is, amikbe nem szerelmesek, de azért van köztük valami szikra.
Nem feltétlenül. Én pl vártam az esküvőmig, pedig nem vagyok vallásos. Egyszerűen így éreztem helyesnek, magammal és a férjemmel szemben is. Szerencsés vagyok, mert fiatalon megtaláltam őt, de ha nem így történt volna, tovább várok.
De egyébként igen, ez is egy ok, ha vallásos valaki, nem hiszem, hogy gond lenne vele.
Addig vár, amíg nincs jó tapasztalata a párkapcsolataiban. Ismerek 25 éveset, semmi nincs abban. Randin kiderül, ha valami nagyon nincs rendben, az pedig kifejezetten egoboost, ha magasak a sztenderdjei.
30 év mondjuk már sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!