Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az hogy a fiúk többségének nem volt lehetősége középiskolás korában szexelnie?
Egyébként sokan vannak abban a tévhitben, hogy gimis korukban már szinte minden fiú elveszíti a szüzességét, a valóságban azonban inkább a lányokra igaz ez, legalábbis nálunk azt figyeltem meg, hogy a lányoknak ilyen 16-17-18 évesen náluk 2-3-4 évvel idős barátjuk volt, akik már nem voltak középsulisok, és ők elvesztették a szüzességüket. A lányok szerintem ilyen téren hamarabb érnek, mint a fiúk.
Fiúk közül középsulis korban tényleg inkább csak a menőbbek veszítik el, akik vagy nagyon jóképüek, vagy nagyon nagy arcok, rettentő bátor badboy kategóriák. Igaz, hogy szinte mindenki azt hazudja közülük, hogy volt már csajjal, de valójában ez csak a társadalmi nyomásra mondják, hogy ne cikizzék őket a többiek, hogy még szüzek, mert ez szokott menni. Valójában, ha visszagondolok, nálunk is olyanok kamuzták, hogy voltak nővel, akik akkoriban köszönni se nagyon mertek csajoknak, meg nem is dumáltak velük sosem.
Én olyan suliba jártam ahol 98% fiú volt, és mivel informatika szak volt az összes egy stréber g*ci volt kb. Sztem kb én voltam az egyetlen aki 9.-be már nem volt szűz (8.-ba vesztettem el asszem). Sztem a 90%-uk a mai napig szűz. De amugy ez sztem azért van, mert pl a 9-es csajok már a 11-12.-esekért vannak oda és velük b*szatják magukat vagy fogalmam sincs. Szerencsére nem volt ilyen problémám soha, 15 évesen 19 éves csajt keféltem.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!