Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan alfahím típusú jópasi, akit izgatna végignézni azt, ahogy az általa vágyott nőt más megkapja?
Engem a domináns férfiak vonzanak, ennek ellenére ez a szitu izgat, hogy olyan néző előtt szexeljek, aki nagyon vonz és akiről tudom, hogy közben rám vágyik.
Talán mert mindenben szeretem a legjobb részt a végére hagyni, a fantáziámban miután végeztem a kevésbé vonzó pasival, jönne a főfogás. Vagy mert az izgat, hogy közben gyönyörködik bennem, de az nem izgat, ha olyan gyönyörködik, akihez nem vonzódok.
Nem fogom megcsinálni szerintem soha, csak ábrándozok.
Ben lehetetlen ezt megvalósítani. Erre elő példa mi vagyunk. Alapjában nyitott volt a kapcsolatunk, ma már házasok vagyunk. Nem túl gyakori a dolog, de van h a feleségem más fiúkkal van. Ha nincs ra lehetőség, hogy én is jelen legyek akkor videofelvétel készül.
Sok fiút izgat az ilyen fajta sexuális dolog csak nehéz felvállalni.
Hasonló vágyaim vannak, mint a Kérdezőnek.
Már többször célozgattam a Kedvesemnek, hogy szívesen megnézném amikor egy másik pasival szeretkezik. Akár abban a formában is, hogy a pasi nem tud róla, magyarul kukkolót szerettem volna játszani. Sajnos elutasító volt a válasz minden esetben. Pedig olyan valakit ajánlottam akiről tudom, hogy a Kedvesem is szimpatikusnak találja. Azt mondta, helyes a férfi, és ha engem nem ismerne, akkor biztos összejönnének.
Különben is, már több mint 20 éve megvagyunk egymásnak, nem akar ezen változtani.
Sajnos így hiúsulnak meg a legédesebb álmok, pedig egy ilyen eset biztos sok uj élményt hozna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!