Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki alfahímmel akar szexelni annak le kell mondania a szeretetről és törődésről?
2
Pedig az itteni incelek azt várják hogy piedesztálra legyenek emelve..idézek egy másik kérdésből.
"Szóval az itteni incelek ellen a legjobb megoldás az lenne, ha találnátok párt nekik"
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Kérdező szerintem te kevered az alfaságot a bunkósággal.
Sok alfahímet ismerek, akik otthon papucsok.
Sajnos nekem az a tapasztalatom, hogy le kell mondani. Még nem találkoztam olyannal, aki intelligens, gazdag, sikeres, domináns, jó az ágyban és emellett hűséges, gondoskodó és képes elköteleződni. Pont ebben a dilemmában vagyok egyébként, összejöttem egy rendes sráccal, de szexuálisan nem vonzódok hozzá. Sokszor eszembe jut az exem, aki egy farok volt, de olyan tüzes volt a kapcsolat, szenvedélyes a szex, mint előtte senkivel..
Sajnos ahogy látom, választani kell. Mindkettőt szinte senki se tudja megadni
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!