Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan alfahím típusú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan alfahím típusú jópasi, akit izgatna végignézni azt, ahogy az általa vágyott nőt más megkapja?

Figyelt kérdés

Engem a domináns férfiak vonzanak, ennek ellenére ez a szitu izgat, hogy olyan néző előtt szexeljek, aki nagyon vonz és akiről tudom, hogy közben rám vágyik.

Talán mert mindenben szeretem a legjobb részt a végére hagyni, a fantáziámban miután végeztem a kevésbé vonzó pasival, jönne a főfogás. Vagy mert az izgat, hogy közben gyönyörködik bennem, de az nem izgat, ha olyan gyönyörködik, akihez nem vonzódok.

Nem fogom megcsinálni szerintem soha, csak ábrándozok.

2022. jan. 9. 20:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
HEHEHE SÜÜÜÜÜ
2022. jan. 9. 20:37
 2/13 anonim ***** válasza:
34%
Az nem alfa.
2022. jan. 9. 20:43
 3/13 anonim ***** válasza:
47%
Csak úgy izgatna, ha aki megkap nálam "gyengébb" férfi lenne. Például egy nagyon fiatal, nyeszlett srác, vagy egy nagyon öreg férfi.
 4/13 anonim ***** válasza:
48%
Mivel a domináns viselkedés ellentéte a te fantáziád ezért azt mondanám hogy nincs olyan. De azzal a feltetellel hogy nem vonzodom erzelmileg a lanyhoz, valoszinuleg simán végignéznek egy ilyet. Nem kifejezetten élvezném, de nem is lennék mérges ha tudom hogy utána én is megkapom
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
#4 vagyok, igy van, amit a #3 irt annak is teljesulnie kell hogy belemenjek
2022. jan. 9. 20:44
 6/13 A kérdező kommentje:
Ez teljesül a fantáziámban, mindig a néző messze jóval vonzóbb annál, akivel csinálom. Azért van egy határ, az elsőhöz is kéne vonzódnom, nagyon fiatal és nyeszlett kizárva, de idősebb nem túl magas férfivel voltam, mert a kisugárzása viszont férfias volt. Ettől még messze nem ő volt a legjobb pasi, akire vágytam. Amúgy meg életveszély volt, meg akarta verni azt a pasit, akibe szerelmes voltam, még szerencse, hogy nem tudta ki az. Szóval valószínű ő se lett volna alkalmas a nézős fantáziám beteljesítésére.:DDD
2022. jan. 9. 20:50
 7/13 anonim ***** válasza:
Igen van, de ettől még minden jelentkező azt fogja mondani hogy hűűűű ő nagyon alfa ám 😂
2022. jan. 9. 20:58
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez engem is izgat amúgy:D hogy szetd..nak a szeme lattára
2022. jan. 9. 21:01
 9/13 anonim ***** válasza:

Hát kinek milyen a jópasi? van akinek én is az vagyok, van akinek nagyon nem.

De maga a játék az tetszik, csináltam már ilyet, szeretem is végignézni ha a csajomat szétcsinálja pár idegen, utána pedig visszaveszem a végén, és kikefélem belőle a többiek anyagát, és a sajátommal töltöm fel. :D

2022. jan. 9. 22:26
 10/13 anonim ***** válasza:
Hááááát, engem nagyon nem izgatott. Ami az enyém az az enyém, nem akarom látni hogy mást boldogít.Vagy más boldogítja.
2022. jan. 10. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!