Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan alfahím típusú jópasi, akit izgatna
végignézni azt, ahogy az általa vágyott nőt más
megkapja?
Figyelt kérdés
Engem a domináns férfiak vonzanak, ennek ellenére ez a szitu izgat, hogy olyan néző előtt szexeljek, aki nagyon vonz és akiről tudom, hogy közben rám vágyik.
Talán mert mindenben szeretem a legjobb részt a végére hagyni, a fantáziámban miután végeztem a kevésbé vonzó pasival, jönne a főfogás. Vagy mert az izgat, hogy közben gyönyörködik bennem, de az nem izgat, ha olyan gyönyörködik, akihez nem vonzódok.
Nem fogom megcsinálni szerintem soha, csak ábrándozok.
Csak úgy izgatna, ha aki megkap nálam "gyengébb" férfi lenne. Például egy nagyon fiatal, nyeszlett srác, vagy egy nagyon öreg férfi.
2022. jan. 9. 20:43
4/13 anonim válasza:
Mivel a domináns viselkedés ellentéte a te fantáziád ezért azt mondanám hogy nincs olyan. De azzal a feltetellel hogy nem vonzodom erzelmileg a lanyhoz, valoszinuleg simán végignéznek egy ilyet. Nem kifejezetten élvezném, de nem is lennék mérges ha tudom hogy utána én is megkapom
2022. jan. 9. 20:43
5/13 anonim válasza:
#4 vagyok, igy van, amit a #3 irt annak is teljesulnie kell hogy belemenjek
2022. jan. 9. 20:44
6/13 A kérdező kommentje:
Ez teljesül a fantáziámban, mindig a néző messze jóval vonzóbb annál, akivel csinálom. Azért van egy határ, az elsőhöz is kéne vonzódnom, nagyon fiatal és nyeszlett kizárva, de idősebb nem túl magas férfivel voltam, mert a kisugárzása viszont férfias volt. Ettől még messze nem ő volt a legjobb pasi, akire vágytam. Amúgy meg életveszély volt, meg akarta verni azt a pasit, akibe szerelmes voltam, még szerencse, hogy nem tudta ki az. Szóval valószínű ő se lett volna alkalmas a nézős fantáziám beteljesítésére.:DDD
2022. jan. 9. 20:50
7/13 anonim válasza:
Igen van, de ettől még minden jelentkező azt fogja mondani hogy hűűűű ő nagyon alfa ám 😂
2022. jan. 9. 20:58
8/13 anonim válasza:
Ez engem is izgat amúgy:D hogy szetd..nak a szeme lattára
2022. jan. 9. 21:01
9/13 anonim válasza:
Hát kinek milyen a jópasi? van akinek én is az vagyok, van akinek nagyon nem.
De maga a játék az tetszik, csináltam már ilyet, szeretem is végignézni ha a csajomat szétcsinálja pár idegen, utána pedig visszaveszem a végén, és kikefélem belőle a többiek anyagát, és a sajátommal töltöm fel. :D
2022. jan. 9. 22:26
10/13 anonim válasza:
Hááááát, engem nagyon nem izgatott. Ami az enyém az az enyém, nem akarom látni hogy mást boldogít.Vagy más boldogítja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!