Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22-27 éves pasik! Ha lenne rá lehetőségetek, akkor lefeküdnétek 15-16 éves kamaszlánnyal?
Figyelt kérdés
2022. jan. 9. 18:41
11/42 anonim válasza:
Ha nem csak testileg hanem lelkileg is elég fejlett a szexhez, akkor igen. Bár én idősebb vagyok mint az említett korcsoport.
14/42 anonim válasza:
40 évesen is. De nem csak lehetőség kell, hanem az ismeretség, a több mint barátság kölcsönös érzése... A lehetőség az ősembernél volt, látott egy csajt, leütötte, behúzta a barlangba azt kész. Ez ma nem így szokás.
15/42 anonim válasza:
Én 39 vagyok, de ha alkalmam lenne rá simán levarrnék egy 16 éves csajszit.
16/42 anonim válasza:
Simán, főleg, ha nagyon vékony, sovány - ilyen lánnyal még nem voltam, de szívesen venném, ha lenne lehetőségem ilyen lánnyal ismerkedni.
18/42 anonim válasza:
Ha ő is szeretné, akkor persze, hogy lefeküdnék vele.
19/42 anonim válasza:
19 vagyok, de én se dugnék meg egy 15 évest! Nekem az már a beteg kategória, csak az gerjed kislányokra aki nem képes a nagyokkal szóba elegyedni.
20/42 anonim válasza:
Vannak, akik egy 15 éves lányt kicsi, vézna, fejletlen gyereknek tudnak csak elképzelni. Pedig olykor vannak köztük anyányi nők, akikről alig hinni, hogy még csak 15 évesek, és vannak, akik már nagyon nehezen tűrik a szűzességüket, vagy ha azt meg is tartanák, de orális szexben nagyon is benne lennének/vannak. Messze nem általános, de van ilyen, szerintem 5-10%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!