Mondanátok olyan verset (lehetőleg magyart), amit, ha elmond egy 16 éves lány jól egy versenyen, akkor van lehetősége megnyerni?
Figyelt kérdés
Kicsit komolyabbra gondoltam,de nem találok olyat ,ami biztos befutó..
Remélem tud valaki segíteni:)
2015. dec. 26. 14:31
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:) biztos megtanulom,ment a zold kez:)
Johet meg:)
2015. dec. 26. 14:57
3/9 anonim válasza:
Bármely vers megfelelő formában előadva első helyezést érhet el. Ha lenne egységesen favorit vers, akkor mindenki azt adná elő és mindenki első helyezést érne el.
4/9 A kérdező kommentje:
Igen ez ertheto ,de egy nagyon jo vers ,jol elmondva megis csak jobb,mintha egy gyerekverset mondana el valaki
2015. dec. 26. 22:04
5/9 anonim válasza:
Első vagyok. Szerintem Petőfivel se lehet nagyon félrelőni. Amit nagyon jól el lehet mondani: Itt állok a rónaközépen, Az álom, Dicsőséges nagyurak (erről van is fenn egy nagyon jó videó), Egy gondolat bánt engemet. Nagyon szeretem még Kölcsey Elfojtódás című versét is. Illetve Ady vagy Kosztolányi versek is jók lehetnek. Pl. Ady: A magyar Ugaron, Az Úr érkezése, Nézz,Drágám,kincseimre; Kosztolányi: Mostan színes tintákról álmodom. Valamint ugye a korábban említett József Attila vers. Remélem tudsz válogatni ezek közül. Majd írd meg, mivel indulsz!
6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Majd írok:)
2015. dec. 28. 00:39
7/9 anonim válasza:
Szentmihályi Szabó Péter-Térdre magyar. Youtube-n fent van, elég jól hangsúlyozható.
8/9 A kérdező kommentje:
Koszonom:)
2015. dec. 30. 23:11
9/9 anonim válasza:
Márai Sándor: Mennyből az angyal.
Wass Albert: Üzenet haza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!