Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért jó a szilikon cici? ...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó a szilikon cici? (Férfi és női vélemények is érdekelnek!)

Figyelt kérdés

2022. jan. 9. 14:33
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

mitől oldódik meg?

hát mondjuk hogy a férfi megoldja neki ténylegesen (anyagilag)

vagy kielégíti a nő érzelmi igényeit, ami sokszor elég ellentmondásos és BETEG tud lenni (értem ezalatt a nőket akik szenvedni akarnak, meg állandóan áldozatot játszani miközben mindig okosabbnak gondolják magukat mindenkinél, meg a társfüggőket, meg azokat is akik egyenesen rosszindulatúak, stb)

2022. jan. 9. 15:37
 22/28 anonim ***** válasza:
72%

15:25

“ és igen, a fiatal lányoknak semmit nem kell csinálni a jó alakért.”

Képzeld, én is voltam fiatal lány, és az összes általam ismert felmenőm alacsony volt és kövér. Én is ilyen gyerek voltam, aztán megelégeltem, hogy mindig én vagyok a kis köpcös spiné az osztályban, barátok között. Majd elkezdtem diétázni, és szarrá melóztam a seggem. Ennek eredményeképpen lettem feszes, dögös, csinos csaj. Ámbár az önbizalmam továbbra is a béka segge alatt maradt. Szóval az állításod megbukott.

2022. jan. 9. 15:38
 23/28 anonim ***** válasza:
34%

21

Te hány nőnek vásároltál már lakást, attól függetlenül, hogy szilikon mellei vannak-e vagy eredetiek?

2022. jan. 9. 15:40
 24/28 anonim ***** válasza:
67%
Nem is jó!
2022. jan. 9. 16:07
 25/28 anonim ***** válasza:
45%
Férfi vagyok. Feszes, formás, nekem azért tetszik. Szeretem, ha valakinek jó alakja van, akár adottságból, akár mert megdolgozott érte. Nem szeretem, ha valakinek mindene löttyedt, beleértve a mellét is. Egyébként vékony lányoknak nem áll jól a nagyobb mell, ők kisebb mellel néznek ki jól.
2022. jan. 9. 16:55
 26/28 anonim ***** válasza:
63%
Az a baj, hogy a legtöbben szarul csináltatják meg, 2 természetellenes lufi... Viszont láttam olyat, ami jó nagy, es elsőre természetesnek tűnt... Cseppformájú, nagyon szép természetes hatással, el sem hittem elsőre, hogy szilikon. Na az olyan nagyon jó, mert a nagy cicik jók. De a csúnya lufik kiábrándítók, inkább akkor a kis pici természetes A cicik, nekem az is izgató nagyon, ha vonzó a csaj. F
2022. jan. 9. 18:34
 27/28 anonim ***** válasza:
47%
Hát nyilván nagyobb mint előtte volt, feszes, van tartása, nekem ez a legfőbb szempont talán, simán lehetek melltartó nélkül, ugyan úgy áll, nem lötyög nem csapog nem kezd külön életet, így nem zavar a sportban sem, meg nekem nagyon tetszik, de el tudom fogadni, hogy, ha valakinek nem, vagy akár taszítónak is találja
2022. jan. 9. 20:56
 28/28 anonim ***** válasza:
82%

optikailag szepek csak altalaban, amig le nem vetkozik a csaj.

utana ezek a kerek implantok elegge termeszetellenesek, raadasul kemenyek, mint egy felfujt labda, igy oda a jatek.

csajom szilikonos, szep szep, de a regi nem kicsi cicijei jobban bejottek. (nem en csinaltattam meg neki es nem en beszeltem ra)

2022. szept. 6. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!