Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó a szilikon cici? (Férfi és női vélemények is érdekelnek!)
mitől oldódik meg?
hát mondjuk hogy a férfi megoldja neki ténylegesen (anyagilag)
vagy kielégíti a nő érzelmi igényeit, ami sokszor elég ellentmondásos és BETEG tud lenni (értem ezalatt a nőket akik szenvedni akarnak, meg állandóan áldozatot játszani miközben mindig okosabbnak gondolják magukat mindenkinél, meg a társfüggőket, meg azokat is akik egyenesen rosszindulatúak, stb)
15:25
“ és igen, a fiatal lányoknak semmit nem kell csinálni a jó alakért.”
Képzeld, én is voltam fiatal lány, és az összes általam ismert felmenőm alacsony volt és kövér. Én is ilyen gyerek voltam, aztán megelégeltem, hogy mindig én vagyok a kis köpcös spiné az osztályban, barátok között. Majd elkezdtem diétázni, és szarrá melóztam a seggem. Ennek eredményeképpen lettem feszes, dögös, csinos csaj. Ámbár az önbizalmam továbbra is a béka segge alatt maradt. Szóval az állításod megbukott.
21
Te hány nőnek vásároltál már lakást, attól függetlenül, hogy szilikon mellei vannak-e vagy eredetiek?
optikailag szepek csak altalaban, amig le nem vetkozik a csaj.
utana ezek a kerek implantok elegge termeszetellenesek, raadasul kemenyek, mint egy felfujt labda, igy oda a jatek.
csajom szilikonos, szep szep, de a regi nem kicsi cicijei jobban bejottek. (nem en csinaltattam meg neki es nem en beszeltem ra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!