Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó a szilikon cici? (Férfi és női vélemények is érdekelnek!)
hát nem tudom, annyiban más, hogy keményebb, de azért mégiscsak az igazi az igazi.
Meg ugye van aki olcsón csináltatja meg és az eredmény is csak olyan.
De van aki elég sokat költ rá és az nyilván sokkal jobb.
Eddig 3 nővel voltam akinek meg voltak csináltatva a mellei, és úgy éreztem, hogy az olcsóbbak tényleg rosszabbak...volt olyan nő aki le sem vette a felsőjét, csak fogdoshattam alatta. Egyszer villantott, de a mellbimbói nagyon kancsalul álltak, és nyilván megértem hogy ez zavarta.
őszintén szólva nekem mindegy, csak nagyok legyenek.
nem egyszerű nagy mellű nőt találni
már C kosár is csoda
vagy lehet hogy a nagyobbacska mellű nők nagyobb igényekkel is rendelkeznek, azért jutnak nekem a kismellűek
tök jó lenne ha a nőknek is csak akkor lehetne vonzóbbá válni ha kidolgoznák a belüket...tudjátok, úgy mint ahogy a férfiaknak muszáj
de így...hogy összegyüjtik pénzt férfiakat lehúzva, meg néha egyenesen megmondva hogy nekik műmell kell, hát igy nem igazán fer a játszma.
IGEN? de ha meg egy férfi alacsony, akkor úgy járt, mi?
vagy ha akar valamit akkor dolgozza ki a belét, hogy izmos legyen?
nőként meg csak elmész műtétre és 1 héten belül megoldódik az életed?
ÉRDEKES
nehogymár a nőknek rossz legyen, mi?
"nőként meg csak elmész műtétre és 1 héten belül megoldódik az életed?"
Szerinted mitől oldódik meg egy nő élete egy mell implantátum belültetésétől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!