Szilikonolajos szájfeltöltés tapasztalatok érdekelnének! Kinek hogyan vált be?
Figyelt kérdés
Én már 2x voltam hyaluronsavas feltöltésen, nem sokat tettek bele (összesen 1 ml, alul 0.2, felül 0.8 elosztva) nagyon szép lett az eredmény, viszont nagyon gyorsan, 2 hónap alatt fel is szívódott. Emiatt azon gondolkodom, tartósan kellene megoldani ugyanezt, viszont a szilikonolajról nagyon sok negatívumot hallottam, bár előfordulhat, inkább túltöltés esetén okoz komplikációt. Olyanok tapasztalata érdekelne, akik hasonlóképpen felszívódóval kezdték, de meguntak állandóan visszajárni, és áttértek tartós töltőanyagra. Köszönöm! :)2016. jan. 1. 15:32
1/6 anonim válasza:
Ha megcsinaltattad infokat irhatnal rola,mert en is gondolkodok rajta
2/6 anonim válasza:
PermaLip ajakimplantátum? Van kicsi méret is belőle, tartós, szép formát ad, bármikor el lehet távolíttatni. És nem, nem csak "kacsacsőrt" lehet vele csináltatni, hanem természetes formát (sokan választják).
3/6 A kérdező kommentje:
a permalip nekem valahogy nem szimpatikus. megcsináltattam közben, elégedett vagyok eddig, sokkal jobb volt már a feltöltés után is, mint a hyaluronsavasnál, nem feszült annyira, puhább volt. most 3 hetes, pont olyan lett, amilyet szerettem volna, remélhetőleg később sem adódik komplikáció
2016. jan. 23. 17:39
4/6 anonim válasza:
Kérdező! Te hol csináltattad meg? Én is szeretnék csak nem tudom kihez menjek
5/6 anonim válasza:
Kérdező, azóta is szépek az ajkaid? ...én is gondolkodom ezen a módszeren... :)
6/6 anonim válasza:
Szilikon olajjal ne töltess, hyaluron v ha véglegeset akarsz akkor permalip, ha meg szenvedést válaszd a szilikont..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!