Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Fáj a szájfeltöltés? Van itt...

Fáj a szájfeltöltés? Van itt olyan, ki megbánta?

Figyelt kérdés

Még csak tervezgetem. A felső ajkam nagyon vékony, azt szeretném töltetni.

Sehol sem írnak érzéstelenítésről..Csak úgy beleszúrják az ajakba a tűt?

2011. nov. 23. 13:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
45%

biztos, hogy local érzéstelenítik.

Kedves Kérdező! gondold meg. Olyan csúnya, olyan erőltetett, olyan természetellenes. Fogadd el, amilyen vagy. Hidd el, hossszú távon az a legjobb.

2011. nov. 23. 14:13
 2/17 A kérdező kommentje:

Gondolom VV veronikára meg voksán virágra gondolsz. Olyan színésznő képe nincs előtted, akinek semmi ajka nem volt, most pedig olyan természetes és kívánatos, és senki nem mondaná meg, hogy az csináltatva van?!

grat..magyar mentalitás...

Ha azt akartam volna kérdezni, hogy csináltassam-e meg, akkor anyukámat kérdezem meg, mert ő most lát engem, nem pedig idegenektől kérdezek TAPASZTALATI dolgokat..

2011. nov. 23. 14:17
 3/17 anonim ***** válasza:
29%
nézz rá VV Veronikára...nagyon csúnya, jó lehet te nem akarsz éppen olyan nagyot, de nem szép egyáltalán, fogadd el magad olyannak amilyen vagy...aki szeret ugyis szeretni fog ha nem tölteted fel a szád!!!
2011. nov. 23. 14:25
 4/17 anonim ***** válasza:
90%

Én néznék szívesen olyan fotót,ahol szinte hajszálvékony felső ajakból csinálnak kívánatosat.

Ugyanis olyat még nem láttam,ami szinte a semmitől szép lett volna.Szerintem alapból kell,hogy legyen mit tölteni.

Bocsi,hogy offoltam a témát.

ON:

Amúgy igen érzéstelenítik,helyileg.

2011. nov. 23. 14:39
 5/17 anonim ***** válasza:
40%

#2 Kérdező: Természetesen azt csinálsz amit akarsz, átszabhatod magad egy erotikus ribivé is – grat, magyar mentalitás – jót akartam, a tanáccsal.

Egyébként, hogy gondolod, hogy nem érzéstelenítik locállal?

És majd ha fa szául fogsz kinézni – de a természetellenes műtéttől érzéketlen lesz, az amúgy nagyon erotikusan sok ideggel ellátott száj - rész –akkor dühöngj. Most ne.

2011. nov. 23. 14:45
 6/17 A kérdező kommentje:

irígy vagy mert van pénzem és már jobb dolgomban nem tudom mire költeni.

erre írtam, a magyar ember ilyen. amire neki nem futja, az már csak rossz lehet.

Írtam, hogy a felső ajkam vékony, azt szeretném töltetni. Sajnálom, hogy az értő olvasást nem gyakoroltatták veled ált. iskolában.

Egy pici korrekciótól nem lesz vv szandikás száj.okos -.-"

2011. nov. 23. 15:21
 7/17 anonim ***** válasza:
32%

Nem vagyok irigy, nagyon nem, különösen azért, mert ahogy írtam, nem fogsz utána úgy érzékelni, mint előtte.

Nem lesz olyan édes a csók.

Majd te irigyelsz - másokat.

De természetesen, ha rám hallgatsz: azt csinálsz, amit akarsz.

2011. nov. 23. 15:26
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
A vékony feltöltött száj csúnya, mindegyik látszik, hogy feszül és mintha belülről ki lenne fordulva, na meg hurkás. A franc irigy erre, VV Zsófi feltöltötte az amúgy szép vékony száját és most egy szív alakú izé van a helyén.
2011. nov. 23. 16:06
 9/17 anonim ***** válasza:
30%

Ki irigy egy kacsacsőrü emlősre, mégha milliomos is??

"töltött szájjal boldog lesz az életem

hisz a töltetlen száj annyira sivááár"

http://www.youtube.com/watch?v=65NuuHt86P4

2011. nov. 23. 16:27
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Én már voltam 2 szer is.egyszer 4 éve,akkor úgy volt h a doki bekente valamivel,érzéstelenitövel,de mondta h nem igazan hasznal,de ez van rá.utana négy ponton szúrta be a tűt,a szemem bekönyezett,de nem fájt.

elég sokáig tartott a cucc ami benne volt,tavaly voltam megint,akkor viszont másik orvoshoz mentem,ő viszont úgy csinalta mint a fogazsaton,belülre adott érzéstelenitöt az ínyembe,az viszont fájt.és ő is ugyanugy 4 ponton töltötte fel a szám,utana kézzel elmasszirozta az anyagot.

az első dokinal jobb volt,a másodikhoz nem megyek többet,nem tudtam hogy ő igy tölti fel.egy éve voltam,még mindig látszik,h fel van töltve,pedig állitolag olyannal töltötte ami 3 hó alatt felszivodik.

a másik meg az hogy nem kell mindig elrettentő példákkal jönni,azert mert egy ember kacsacsörű.nem azt jelenti h mindenki az.ne legyetek primitivek légyszives.

azt meg te döntöd el mennyit szeretnel bele.de ha nagyon vékony a szád,sokat nem tud majd tölteni,nagyon látszani fog.de ismertem oilyan lányt is akinek nem vállalta a doki,mert annyira vékony volt a szája.

2011. nov. 24. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!